25 rezultatų ieškant "kelias"

Greiti kepsneliai

Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir patroškinti keptuvėje su aliejumi. Iš faršo formuoti kotletus ir kepti keptuvėje aukštesniais kraštais. Apkep..

Recepto vertinimas: 0

Vaflinės širdutės

š „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams galima iškepti puikaus vanilės skonio vaflines širdutes. Tešlą paruoškite, kaip parašyta ant blynelių mišinio pakelio. Gerai įkaitinkite vaflinę. Patepkite šepetėliu riebalais abi vaflinės puses. Vafliai kepami kelias minutes, kol tampa tam..

Recepto vertinimas: 2

Braškiniai ledai

Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę. Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus. Ledus pa..

Recepto vertinimas: 5

Apkeptos sparaginės pupelės

Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto. Ungurį supjaustykite gabaliukais. Nuo kiekvieno nulupkite odą ir išimkite stuburinę ašaką. Duoną aptepkite sviestu, ungurio gabaliuku uždenkite dalį duonos riekelės, o ant kitos dalies užd..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė sriuba

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..

Recepto vertinimas: 3

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis

Šviežią mėsą įtrinti druska ir kelias valandas palaikyti šaltai. Paskui įdėti į keptuvą, įpilti vandens ir kepti vieną valandą 160-170C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu ir pavartant. Po valandos į keptuvą sudėti kopūstą ir grežtį, supjaustytas bulves. Viską ke..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtrinti druska ir pipirais. Kapotus grybus patroškinti kartu su kubeliais supjaustyta rūkyta nugarine. Į troškinį įberti nuplautų razinų ir prieskonių. Kalakutą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir kelias valandas palaikyti šaltai, kad prieskoniai ..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė lengvai

Kumpį, agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite.Svogūno laiškus susmulkinkite ir pabarstykite ant viršaus.Užberkite žiupsnelį druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su aguonomis

Aguonas nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, uždengti. Kai vanduo atsals, jį nupilti, o aguonas kelis kartus sumalti. Bulves isvirti, sugrūsti. Sudėti maltas aguonas, nuolat maisant supilti karstą pieną, kelias minutes pakaitinti. Kosę patiekti karstą. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su vištiena

Užpilkite vištieną vandeniu, įpilkite pusę porcijos baltojo vyno, pridėkite pipirų, lauro lapų, svogūnų, saliero, druskos. Užvirinkite ir apie valandą troškinkite. Nuimkite puodą nuo ugnies, truputį ataušinkite ir supjaustykite vištieną smulkiais gabaliukais. Paruoškite apie..

Recepto vertinimas: 2

Žiediniai kopūstai su sūriu

Žiedinį kopūstą supjaustyti šiek tiek didesniais nei kąsnio gabaliukais, tada suderti į indą, įdeti majonezą, druskos, pipirų, ir įdeti į orkaitę. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40min. Tada apibarstyti tarkuotu sūriu,luktelt kelias minutes, kol sūris išsilydys. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su raugintais agurkais

Silkės filė supjaustyti gabaliukais, uždėti pjaustytų svogūnų, pabarstyti pipirais ir užpilti actu. Taip palaikyti kelias valandas. Svogūnus supjaustyti kubeliais, pakepinti aliejuje, pridėti kubeliais pjaustytų, be sėklų agurkų, dar 8-10 minučių pakepinti, atvėsinti ir užpilti p..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyta žuvis su krapų padažu

Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti skiltelėmis. Krapus smulkiai supjaustyti (kelias šakeles palikti papuošimui). Majonezą išsukti su grietine, citrinos sultimis ir krapais. Žuvies gabaliukus išdėlioti ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė košė

Į verdantį vandenį įmetame truputį sviesto, suberiame avižines kruopas ir verdame maišydami ant mažos ugnies, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišydami, sudedame smulkiai sutarkuotą bulvę, paviriname, suberiame cukrų, druską ir, baigus virti, kelias minutes palaikome šiltai, ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuoti pyragėliai su varške ir žalumynais

Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su permalta varške ir pagardinkite druska, cukrumi, pipirais bei citrinų žievelėmis. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostomis. Ant kiekvienos dėkite varškės įdaro ir suvyniokite. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir dėkite į aliejumi ište..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinis vyniotinis su abrikosais ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir kartu su medumi bei 3 šaukštais drungno vandens suplakti į vientisą masę. Miltus sumaišyti su kakavos milteliais ir trynių mišiniu. Įmaišyti išplaktus baltymus. Tešlą tepti ant skardos, iškloto..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RAZINOMIS

Supjaustyta silkiu file deti i stiklaini, kiekviena sluoksni apibarstant smulkiai supjaustytais petrazoliu lapeliais, gerai nuplautomis razinomis. Alieju sumaisyti su pomidoru tyre, paskaninti tarkuotu muskato riesutu ir uzpilti ant silkiu. Taip paruosta silke kelias valandas palaikyti vesioje vieto..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

Vandens paruosimas: 500g kalkiu gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastoveti 3-4 valandas. Paskui nupilti skaidru vandeni ir perkosti per marle. Graikinius riesutus apvalyti nuovirsu dengiancios pleveles ir pamirkyti juos i paprasta salta vandeni dviem dienom, keisdami vandeni 3-4 kartus per dien..

Recepto vertinimas: 5

MARTINIKIETIŠKAS BANANŲ DESERTAS

Bananus nulupame, perpjauname isilgai i dvi dalis.Sviesta istirpiname keptuveje ar kitame inde, kuriame galima kepti. Sudedame bananusir apkepame kelias minutes is abieju pusiu.Suberiame cukru, supilame apelsino sultis, roma, dedame razinas ir gvazdikeli.Paviriname keleta sekundziu. Tiekiame su plak..

Recepto vertinimas: 0

Įvairių uogų sriuba

Uogas sutriname, isspaudziame. I verdanti vandeni ipilame sultis, cukru, istirpinta vandenyje krakmola. Paverdame kelias minutes, atvesiname. Sriuba supilame i lekstes, idedame svieziu uogu, kubeliais supjaustytos manu koses...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kelias