12 rezultatų ieškant "rudos"

Šokoladinis padažas

Visus ingredientus sudėkite į puodą ir sumaišykite. Užvirinkite ir, kad padažas sutirštėtų, pora minučių palikite virti ant silpnos ugnies. Patiekti galima ir šaltą, ir karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių gira

Duona supjaustykite riekelėmis ir išdžiovinkite iki auksinės, rudos spalvos. Išdžiovintą duoną užplikykite verdančiu vandeniu, sumaišykite su plautais vaisiais ir palaikykite 5 - 6 valandas, paskui skystį nusunkite ir girą perkoškite per tankų sietelį. Užpilkite medaus, cukraus, i..

Recepto vertinimas: 4

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Irisai (Sauliaus)

Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos masės nebesimato cukraus gabaliukų įdedame šaukštą (didelį šaukštą) grietinės, išmaišome ir verdame tol kol pasidaro šviesiai ruda masė. Virti tol kol nebelieka cukraus ..

Recepto vertinimas: 0

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Skrandis gerai isplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis uzplikomas verdanciu vandeniu ir greitai valoma vidine, grubleta puse, kol nusiims zalsvai rudos spalvos pleve. Skrandis turi buti visiskai baltas.Isverdamas sultinys is avienos kaulu. Skrandis dedamas i sultini ir verdamas 40-50 min. Morkos, s..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAIS

Nuplautus ryzius sudeti i verdanti vandeni ir virti 5 min., po to nukosti. Uzvirti piena, sudeti tarkuota citrinos zievele, suberti ryzius ir virti 35 min. I isvirtus ryzius sudeti susmulkintus migdolus, cukru, kiausinio trynius ir ipilti romo, viska ismaisyti. Baltymus isplakti iki standziu putu ir..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ ŠARLOTĖS

1.Prisildyti orkaite iki 175 temp., paruosti padekla, kuriame bus kepama. Geriausia iskloti sviestiniu popieriumi.2.Suplakti kiausinio trynius su puse cukraus normos iki balksvai geltonu puteliu. Atskirame inde suplakti kiausinio baltymus iki nestandziu puteliu , supilti likusi cukru ir toliau plakt..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus perpilti verdanciu vandeniu ir apvalyti nuo rudos luobeles. Po to du kartus per malti per mesmale. Tada sumikseriu sumaisyti visus ingridientus iki vientisos mases...

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas karpis

Zuvu file sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikrais, dviem vandenyje ismirkytomis bandelemis bei svogunu ir sumaisyti su prieskoniais. Isdarineta karpi prikimsti sio idaro ir susiuti. Ugniai atspariame keptuve islydyti 100g sviesto ir su teptuku is visu pusiu aptepkite karpi. Ji orkait..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudos