25 rezultatų ieškant "riebalai"

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta bekoniena su grietine

4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedamos paruoštos daržovės, užpilamos įkaitintais riebalais, ant jų padedama mėsa ir kepama karštoje orkaitėje, kol iš visų pusių pagelsta. Mėsą taip pat galima pakepti ant viryklės ir tik tada uždėti ant daržovių. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su šonine

Bulves nuskuskite ir išvirkite, leiskite joms atvėsti, tada sutrinkite. Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite. Supjaustykite keletą storesnių šoninės griežinėlių ir sudėkite į keptuvę. Kai riebalai ištirps, sudėkite svogūnus ir kartu pakepinusi leiskite ataušti. Bulves sumaiš..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sūrio tortas

Ant lentos supilami miltai, suberiamą druska, sudedamas margarinas ir peiliu kapojama, kol riebalai susmulkinami iki žirnio didumo. Tada įpilamas vanduo, ir tešla greit suminkoma. Paruošta tešla palaikoma šaltoje vietoje 30 minučių. Atvėsusi tešla iškočiojamą, ja išklojama apvali for..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs žagarėliai

Sviestą, cukrų ir druską gerai išsukti. Sukant po vieną įmušti kiaušinius, suberti vitrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, supilti romą. Tešlą gerai išminkyti. Iškočioti ploną 20x50 cm dydžio lakštą. Peiliu supjaustyti 2,5 pločio ir 10 cm ilgio ju..

Recepto vertinimas: 1

Troškinys su aviena

Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulkiai supjaustyti kopūstai, mėsos gabaliukai, bulvių skiltelės, susmulkintas ir pakepintas svogūnas, stambiai tarkuota morka, užberiama kmynų, įdedamas lauro lapas, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir šviežiu bulvių sriuba

Pomidorus nuplikome, nulupame odelę ir supjaustome gabaliukais. Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome kubeliais, užpilame verdančiu sultiniu, įberiame susmulkintų bazilikų, sumažiname ugnį ir verdame 30 min. Skrebučiams batoną arba baltą duoną supjaustome kubeliais Česnaką nulu..

Recepto vertinimas: 0

Lašinukai drebučiuose

Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, įberiama pipirų, įmetami lauro lapeliai. Išvirę lašinukai išimami, paslėgiami tarp lentelių ir atšaldomi. Sultinys perkošiamas, nugriebiami riebalai, sudedama ištirpinta želati..

Recepto vertinimas: 3

Lydytas sūris

Į varškę įberiama kmynų, druskos ir laikoma šiltai 2—3 dienas. Paskui į ją supilamas tirpintas sviestas ir kaitinama maišant, kol pasidaro vientisa masė. Po to sudedami išplakti tryniai, gerai išmaišoma, sukrečiama į riebalais išteptą indą ir laikoma šaltai, kad neišsiskirtų..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Pagerintas pyragas

Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiama pusė miltų ir išmaišoma. Tešlos paviršius storai apibarstomas miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pakiltų, įdėjus mažiau mielių ir kambario temperatūroje laikoma tešla pakyla pe..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės spurgos

Tešla ruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla iškočiojama 1/2 cm storio lakštais ir stiklinėle išspaudžiami apskriti paplotėliai. Ant kiekvieno dedama po uogą, kraštai patepami baltymu ir uždedamas antras paplotėlis. Kraštai gerai užspaudži..

Recepto vertinimas: 3

Žagarėliai

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsiras pūslelių. Kuo daugiau tešloje oro, tuo trapesni žagarėliai. Tada tešla atšaldoma, pridengus drobele, kad neapdžiūtų. Prieš verdant iškočiojama 2 mm storio lakštais,..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Paprasčiausios lakštinės tešlos sausainiai

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išminkoma ir pastatoma šiltais, kad pakiltų. Pakilusi tešla suminkoma, jei per minkšta, dedama dar miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešlos daromi piršto storum..

Recepto vertinimas: 0

Bavariški riebaluose kepti paplotėliai

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles, šaukštelį cukraus, supilti pusę pieno ir su nedideliu kiekiu miltų paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 20 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Į dubenį su miltais ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su razinomis

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Suberti šaukštelį cukraus ir supilti pieną. Paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti rankšluosčiu ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai. Ištirpinti tešlai skirtą ..

Recepto vertinimas: 4

Spurgos su abrikosų džemu

350 g miltų persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Supilti pieną, įberti šaukštelį cukraus bei šaukštelį miltų ir paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į dubenėlį su miltais ir įmai..

Recepto vertinimas: 5

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRUS MEKSIKIEČIŲ TROŠKINYS

Svogunai ir cesnakai nulupami ir susmulkinami. Jautiniai riebalai istirpinami ir juose pakepinami svogunai ir cesnakai. Tada sudedamas kumpis ir kepinamas, kol papilkeja. I dideli puoda sudedama pakepinta mesa, pupeles, ipilame truputi vandens, pasudome, suberiame pipirus, sutrinta aitriaja paprika,..

Recepto vertinimas: 0

ŽAGARĖLIAI

Miltus ant lentos sumaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, ilasinkite citrinos esencija, supilkite roma, piena ir imuskite kiausinius. Viska sumaisykite su dalimi miltu. Sudekite gabaliukais pjaustyta sviesta ir, uzzere likusiais miltais, uzminkykite tesla. ..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: riebalai