Lydytas sūris

Ingridientai:
0,5kg varškės,
100 g sviesto,
2—3 tryniai,
druskos,
kmynų.
Gaminimas
Į varškę įberiama kmynų, druskos ir laikoma šiltai 2—3 dienas. Paskui į ją supilamas tirpintas sviestas ir kaitinama maišant, kol pasidaro vientisa masė. Po to sudedami išplakti tryniai, gerai išmaišoma, sukrečiama į riebalais išteptą indą ir laikoma šaltai, kad neišsiskirtų riebalai. Atšalęs išverčiamas ant lentelės ar pailgo pusdubenio. Gaminamas šventėms, prie kitų šaltų užkandžių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!