15 rezultatų ieškant "raugintu"

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstus nuplaukite, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Vėliau sudėkite prieskonius, pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytus grybus, svieste pakepintus miltus ir pavirkite 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir bruknių nupilamas marinatas, į jį įdedama cinamono ir gvazdikėlių, paskui jis užverdamas, nukošiamas ir ataušinamas. Į indą dedami kopūstai, supjaustyti obuoliai, bruknės, cukrus, druska, aliejus, įpilama marinato, išma..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos 2

Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gabalėliais ir sudedamas į salotas. Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas aliejuje ir užpilamas ant kopūstų. Pagal skonį įdedama druskos, užbarstoma pipirų ir išm..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais

Miltus suberti į dubenį ir išmaišyti su pienu. Palikti, kad pabrinktų. Į tešlą, suberti druską, kiaušinius ir cukrų, išmaišyti. Raugintus kopūstus, marmeladą ir razinas pašildyti baltajame vyne (nevirinti). Keptuvėje pakaitinti 1 šaukštelį aliejaus, supilti 1/8 tešlos, o kai li..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstus nusunkti ir smulkiai supjaustyti.Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais.Apelsiną nulupti ir atskirti skilteles. Kopūstus išmaišyti su obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis ir sudėti į salotinę. Paruošti padažą: svogūną nulupti, sukapoti, ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu

Morką ir obuolį sutarkuojame, sumaišome su kopūstais.Graikinius riešutus susmulkiname, sumaišome su grietine, citrinos sultimis, pabarstome druska bei cukrumi.Į salotinę sudedame kopūstus su morkomis ir obuoliais, užpilame padažu ir papuošiame...

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstus nusunkti ir smulkiai supjaustyti.Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais.Apelsiną nulupti ir atskirti skilteles. Kopūstus išmaišyti su obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis ir sudėti į salotinę. Paruošti padažą: svogūną nulupti, sukapoti, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainė

Išvirtos bulvės nulupamos, ataušinamos ir su-pjaustomos griežinėliais. Sudedami rauginti kopūstai, smulkiai tarkuota morka, susmulkintas svogūnas. Viskas sumaišoma ir užpilama aliejumi ar spirgintais lašinukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai išmuškite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palaukite apie valandą, tada pabarstykite pipiriukais ir čiobreliais, ant kiekvieno gabalėlio dėkite slyvą ir suvyniokite. Apjuoskite lašinukų juos..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)

Ananasą supjaustom nedideliais kubeliais, vynuoges - per pusę, kopūstus pasmulkiname. Viską sumaišome, užpilame jogurto, ananasų sulčių, aliejaus, pabarstome prieskoniais ir gerai išmaišome. Palaikome apie valandą. Prieš patiekiant, sudedame mandarinų skilteles, svogūno laiškus, da..

Recepto vertinimas: 0

Jūros kopūstų užkandis

Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Išmaišome, tiekiame su virtomis karštomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: raugintu