Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 l vandens,
3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai,
3 bulvės,
1 svogūnas,
100 g lašinių,
1 šaukštelis miltų,
druskos,
grietinės.
Gaminimas:
Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės. Raugintus burokėlius supjaustyti, sudėti į sriubą ir parūgštinti raugu. Supjaustytus lašinius ir svogūną pakepinti, įberti miltų, dar pakaitinti, atskiesti skysčiu ir supilti į sriubą,
užbalinti grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!