Raugintų kopūstų salotos 2


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g raugintų kopūstų,
100 g pupelių,
1/2 silkės,
3 šaukštai aliejaus,
pipirų,
1/4 svogūno.
Gaminimas:
Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gabalėliais ir sudedamas į salotas. Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas aliejuje ir užpilamas ant kopūstų. Pagal skonį įdedama druskos, užbarstoma pipirų ir išmaišoma. Puošiama svogūnų laiškais, morkomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!