4 rezultatų ieškant "rauginti burok"

Raugintų burokėlių sriuba

Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, lauro lapelių ir virti 4 – 5 minutes. Sriubą rūgštinti raugu, kuriame rauginti burokėliai, užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis

Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės. Raugintus burokėlius supjaustyti, sudėti į sriubą ir parūgštinti raugu. Supjaustytus lašinius ir svogūną pakepinti, įberti miltų, dar pakaitinti, atskiesti skysčiu ir supilti į sriubą, užbalinti..

Recepto vertinimas: 4

Lietuviški barščiai

Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..

Recepto vertinimas: 3

Rauginti kopūstai

Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopū..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: rauginti burok