21 rezultatų ieškant "raugint"

LIETUVIŠKI BARŠČIAI

Rukyto kumpio ar kitu rukytu produktu sultinys iskosiamas ir i ji sudedamos siaudeliais supjaustytos morkos, veliau - siaudeliais supjaustyti svogunai. Kai morkos isvirs, sudedami siaudeliais supjaustyti rauginti burokeliai. Kad spalva butu grazesne, ipilama puse stiklines raugintu burokeliu rugstym..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS ŠLAUNELĖS SU KOPŪSTAIS

Vistos slauneles pabarstyti prieskoniais, padruskuoti, istrinti susmulkintu cesnaku ir majonezu. Palikti 2-3 valandom, kad prieskoniai ir majonezas isigertu.Ant aliejumi isteptos kepimo skardos tolygiai paskirstyti raugintus kopustus, ant kopustu sudeti paruostas kepimui vistos slauneles ir 30-40 mi..

Recepto vertinimas: 4

JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''

Mesa nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenu 1 cm storio griezineliais. Mesos griezinelius ismusti. Agurkus ir svoguna nulupti. Svoguna supjaustyti pusgrieziniais, agurkus - siaudeliais, o sonine - kubeliais. Mesa pasudyti, apibarstyti pipirais, aptepti garstyciomis. Ant kiekvieno griezi..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

Is vakaro grybus sudeti i mazdaug 250 ml vandens, kad ismirktu. Kita diena juos isimti is vandens ir supjaustyti mazais gabaleliais. Raugintus kopustus susmulkinti, kartu su lauro lapu, druska ir pipirais sudeti i grybu vandeni ir uzdengus virti apie 30 min. Po 10 min. virimo sudeti grybus. Svogunu..

Recepto vertinimas: 0

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Pakaitinkite keptuveje 2-3 saukstus aliejaus ir troskinkite jame raugintus kopustus su smulkiai supjaustytais svogunais. Suminkstejusius kopustus atausinkite, jais idarykite karsi ir papilve uzsiukite.Supilkite keptuven likusi alieju (pakaitinta), sudekite zuvi ir pasaukite orkaiten (krosnin). Po 15..

Recepto vertinimas: 0

RUSIŠKAI PATAISYTA SILKĖ

Supjaustykite silke gabaliukais ir graziai sudeliokite i lekste. Sudekite kubeliais supjaustytus burokelius bei agurkus, kiausiniu skilteles ir kaparius.Supilkite grietine i atskira indeli ir patiekite prie silkes...

Recepto vertinimas: 5

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS

Pomidoru tyre troskinti kartu su svogunais. Kiek patroskinus, sudeti nulupta smulkiai supjaustyta rauginta agurka ir ankstini pipira. Pagaminta padaza pagardinti garstyciomis ir tarkuotais krienais.Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos...

Recepto vertinimas: 1

GRYBŲ SALOTOS SU BULVĖMIS

Grybai, bulves ir agurkai supjaustomi kubeliais, svogunas smulkiai sukapojamas. Viskas sumaisoma su prieskoniais ir uzpilama grietine...

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

RAUGINTŲ AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAI

Agurkus 3 dienas parauginame su ivairiais prieskoniais (vysniu, juoduju serbentu lapais, cesnakais). Po to nuplauname, nupilame verdanciu vandeniu, supjaustome griezineliais, sudedame i stiklainius ir uzpilame marinatu. Puses litro stiklainiui imame 1 nedideli svoguna, 1 skiltele cesnako, 1 saukstel..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstais

Svogunus supjaustykite siaudeliais, cesnaka isspauskite. Mesa supjaustykite gabaliukais, pakepinkite keptuveje su aliejumi. Baigiant kepti, sudekite svogunus ir cesnakus. Visa keptuveje turini perpilkite i troskintuva, sudekite pomidoru tyre, ipilkite 250ml vandens, pasudykite, suberkite prieskonius..

Recepto vertinimas: 0

JŪROS KOPŪSTŲ UŽKANDIS

Raugintus kopustus nuplauname ir patroskiname. Svoguna supjaustome kubeliais ir pakepiname. Kepinta svoguna ir juros kopustus sumaisome su troskintais kopustais. Ismaisome, tiekiame su virtomis karstomis bulvemis...

Recepto vertinimas: 0

Rūgščiosios salotos

I dubeni suberiame raugintus kopustus, kubeliais supjaustytus ananasu griezinelius ir agurkus, skiltelemis supjaustytus apelsinus. Ipilame alieju ir sumaisome. Salotas papuosiame ananasu ir agurku griezineliais bei apelsinu skiltelemis...

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raugintais kopūstais

Mesa supjaustome gabaleliais ir apkepame keptuveje su aliejumi, pabarstome prieskoniais. Kai mesa apkepa, sudedame raugintus kopustus (jei labai rugstus, nuplauname) ir pamazu kepame, kol kopustai bus pusiau minksti. Tada viska sudedame i puoda, ipilame grietinele, 1 stikline vandens, sudedame pusia..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių apkepas

Keptuveje su sviestu pakepiname krienus, idedame truputi druskos, pipiru, po to sudedame grietine ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogunus ir virta mesa, burokelius sutarkuojame. Kopustus truputi patroskiname. Keptuveje su aliejumi apkepame svogunus, po to sudedame burokelius. Kai burokeliai apke..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų agurkų sriuba su kazlėkais

I 2 l verdancio, mazai pasudyto vandens sudedame nuvalytus kazlekus. Jiems apvirus sudedame kubeliais supjaustyta svoguna, susmulkinta kopusta ir sutarkuota morka. Suberiame kubeliais supjaustytas bulves. Baigiant virti sudedame supjaustytus agurkus. Sriuba galime paskaninti lauru lapais...

Recepto vertinimas: 0

Rudeninis troškinys

Kiauliena supjaustome kubeliais, pasudome ir pakepiname aliejuje. Kiaulienos kubelius sudedame i puoda troskinimui. Kopusta smulkiai supjaustome ir sumaisome su prieskoniais, raugintais kopustais bei ismirkytais kazlekais. Taip paruostus kopustus sudedame ant mesos kubeliu. Ipilame 1 stikline vanden..

Recepto vertinimas: 0

Silkės apkepas su raugintais kopūstais

Susmulkinta svoguna apkepame keptuveje su aliejumi. I puoda dedame kopustus, svoguna, grybus, cukraus, druskos, ipilame truputi vandens ir troskiname. I skarda ipilame keleta saukstu aliejaus, sudedame supjaustytas virtas bulves, uzdedame troskintus kopustus (grybus supjaustome atskirai), nuvalytas ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su konservuota žuvimi

Susmulkiname kiausini, nulupta rauginta agurka, obuoli, paprika ir svogunu laiskus, sumaisome su ryziais, idedame majonezo, truputi pipiru, ismaisome.Leksteje dedame po 2-3 saukstus salotu, ant ju uzdedame po gabaleli zuvies. Puosiame svogunu laiskais, jei turime, krapais, petrazolemis, konservuotom..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raugint