Veršienos kepsnys su lašinukais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g veršienos,
40 g lašinukų,
druskos,
šaukštas riebalų,
poras,
petražolė,
morka,
stiklinė vandens,
šaukštelis miltų,
grietinės.
Gaminimas:
Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą surišti siūlu, pakepinti. Tada įpilti vandens, sudėti supjaustytas daržoves ir kepti 1 valandą. Iškepus, nuimti siūlus, supjaustyti. Iš sulčių, kuriuose kepė mėsa pagaminti padažą su miltais ir grietine. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!