25 rezultatų ieškant "pipirais"

Krevetėmis įdaryti kalmarai

Aliejų išmaišyti su išspaustomis citrinos sultimis, susmulkinta žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Ryžius išvirti. Krevetes atšildyti, pomidorus susmulkinti. Viską išmaišyti. Pagardinti spaustu česnaku, druska, pipirais. Kalmarus nuplauti. Pripildyti ryžių įdaro, persm..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su žalumynų įdaru

Jautieną padaužykite , pabarstykite druska ir pipirais. Patepkite garstyčiomis ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite po 1 griežinėlį šoninės. Žalumynus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniu ir varške. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite. Pusę kiekio įdėkite į varškė..

Recepto vertinimas: 0

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota lašiša

Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti druska ir palikti valandai. Krapus susmulkinti. Lašišą nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti puse krapų, pipirais, druska. Agurkus nuplauti ir išdėlioti ant popierinio rankšluosčio. Vyno actą, alyvuogių..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų ešerys su pankoliais

1. Žuvį nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Vidų ir išorę pašlakstome citrinų sultimis. Truputį pasūdome, pabarstome pipirais. 2. Susmulkiname svogūną, lauro lapelį padalijame į keturias dalis. Svogūnais su lauro lapeliu įdarome ešerį. 3. Kepimo indą (jame ir pat..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas omletas

Paruošti įdarą: supjaustyti kumpį, pakepinti svieste, sudėti supjaustytą porą ir dar pakepti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais. Į keptuvę įpilti pusę kiaušinio plakinio, tada sudėti įdarą, o ant viršaus užpil..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Tikras jautienos žlėgtainis

Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius sukrėsti į lėkštę. Žlegtainius kepti keptuvėje likusiame karštame aliejuje 2 minutes dažnai apverčiant. Kai žlėgtainiai gražiai apskrus, sumažinti ugnį. Iškeptus žlėg..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su vištiena

Vištienos filė supjaustome nedideliais plonais gabaliukais ir pakepiname šaukšte aliejaus. Pasūdome ir pabarstome pipirais. Pievagrybius ir porus nuvalome, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Svogūną ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į keptuvę ir troškiname su trupuč..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su vištiena

Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska ir maišydami pakepiname 2 šaukštuose įkaitinto aliejaus. Svogūnus nulupame ir supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gablėliais. Salotų lapus suplėšome. Likusį aliejų sumaišome su apelsinų i..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su pomidorais ir sūriu

Kiekvieną baklažaną supjaustome išilgai į 8 maždaug 5 mm storio juosteles. Dvi minutes blanširuojame verdančiame vandenyje, išgriebiame, nusausiname. Kiekvieną pomidorą ir sūrį supjaustome į 8 gabalėlius. Baklažanų juosteles sukryžiuojame uždėdami vieną ant kitos, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Lašišų sušis su raugintais kopūstais

Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti puode, suberti svogūnus ir patroškinti, kol taps skaidrūs. Sudėti kopūstus, supilti vyną. Užvirti, supilti obuolių sultis, suberti kopūstų prieskonius. Paskaninti medumi, druska, užpilti vandens, kad apsemtų kop..

Recepto vertinimas: 1

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supja..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Pirmajam padažui pomidorus nuplikykite ir pašalinę odeles bei sėklas, stambiai sukapokite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnakus sutraiškykite. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačiame puode, j..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys su avižomis

Įkaitinkite puode sviestą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką ir pakepinkite. Įdėkite nuluptą bei smulkiai supjaustytą svogūną ir dar šiek tiek pakepinkite. Žiedinius kopūstus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite į svogūnus bei česnaką ir kartu pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys su avižomis

Ikaitine puode sviesta, suberkite smulkiai sukapota cesnaka ir pakepinkite. Nulupta ir smulkiai supjaustyta svoguna pakepinkite su cesnaku. Ziedinius kopustus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite i svogunus bei cesnaka ir kartu pakepinkite. Apiberkite skaldytom avizom. Su..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška kiauliena

Kiaulienos pjausnius itriname druska, pipirais, bazilikais (ciobreliais), susmulkintais svogunais ir apkepame is abieju pusiu ant mazos ugnies. Tuomet pjausnius isimame, o toje pacioje keptuveje pakepame skiltelemis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. I lekste sudedame pomidorus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipirais