25 rezultatų ieškant "pertrinta"

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinkite per kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakite miltus ir supilkite į verdantį sultinį. Supilkite pertrintą bulvių ir pomidorų tyrę. Užvirinkite. Prieš valgant užbarstykite susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su varške

Išvirtą birią ryžių košę su razinomis ataušinkite iki 70, sudėkite pertrintą varškę, mažame vandens kiekyje ištirpintą vanilinį cukrų. Kiaušinio baltymą gerai išplakite, plakdami įberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite. Košę dėkite į skardą ne storesniu kaip 3,5 cm ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti varškėčiai

Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Pertrinta salierų sriuba

Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ir pertirinti per sietelį. Miltus pakepinti riebaluose ir atskiesti trupučiu sultinio. Viską sumaišyti ir supilti į sriubą. Sriubą užbalinti su druska išplaktu tryniu su grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta griežčių sriuba

Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą už..

Recepto vertinimas: 3

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Kopūstus, morkas, petražolės šaknį, bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėjus į verdantį sultinį, išvirti. Išgriebus pertrinti per sietelį, praskiesti sultiniu ir vėl supilti į sriubą. Svieste pakepintus miltus atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Užvirinti. Užbalinti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta aguročių sriuba

Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietelį ir sudėti atgal į sultinį. Svogūną, morką, petražolę supjaustyti ir ištroškinti svieste. Po to pertrinti per sietelį ir tyrę sudėti į sriubą. Į sriubą įdėti miltus, pakepintus iki rausv..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Daržoves supjaustyti ir virti sultinyje. Išvirusias pertinti per sietelį, sudėti svieste apkeptus miltus, įdėti pipirų, išmaišyti, supilti sultinį, pasūdyti ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų sriuba

Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir morkas pertrinti per sietelį. Šią masę ir šparagų ūglius dėti atgal į sultinį. Sriubą pasūdyti, sudėti pomidorų tyrę ir užvirti. Paskaninti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskustas morkas supjaustyti plonais griežinėliais ir 10 minučių virti vištienos sultinyje. Nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, patroškinti svieste, kol suminkštės. Iš sultinio graibštu išgriebti morkas. Nuovirą pagardinti krapų šakelėmis, lauro lapeliu, svogūnais ir..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Sparagus nuvalykite, lupenas ir nuopjovas 10 minučių virkite su 750 ml vandens. Nuovirą perkoskite. Sparagų virsūnėles nupjaukite (3 cm ilgio), 5 minutes pavirkite nuovire, po to isgriebkite. Likusius sparagus smulkiai supjaustykite. Sparagų gabalėlius, sviestą, vyną ir 125 ml grietinėlė..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankštpipiriu bei pyrago riekute verdama sultinyje arba vandenyje. Išvirus pertrinama pro kiaurasamtį.Dar kartą užvirinama, supilama grietinė, įberiama druskos ir kapotų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytos bulvės išverdamos su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinamos pro kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakami miltai ir supilami į verdantį sultinį. Supilama ir pertrinta bulvių-pomidorų tyrė. Užvirinama. Prieš valgant užbarstoma kapotų ž..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol suminkštėja. Pradėjusios tižti bulvės pertrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į skystį, kuriame virė. Užvirus užbalinama kiaušinio tryniu, išmaišytu su grietine arba gri..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su džiovintais vaisiais

Iš tešlai skirtų produktų paruošti sluoksniuotą tešlą. 2 val. ją laikome šaltai. Iškočioti 4 mm storio tešlos lakštą. Supjaustyti jį kvadratais (10x10). Įdarui džiovintas kriaušes pavirti nedideliame kiekyje vandens. Atšaldytas kriaušes ir razinas sumalti mėsmale, sum..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pudingas

Kiaušinius išplakame iki putų. Suberiame cukrų ir manų kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrintą varškę, grietinę, suberiame vanilinį cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvėsėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200..

Recepto vertinimas: 0

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodaisiais serbentais

Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300 g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Varškės kiaušiniai su silke

Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formu..

Recepto vertinimas: 0

Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)

Šis patiekalas taisomas iš šviežių kukurūzų. Burbuolių lapus nuplaukite, nusausinkite. Kukurūzus sumalkite mėsmale, kad pasidarytų puri masė. Sudėkite sviestą, iki standžių putų išplaktą baltymą, trynį, pasūdykite, suberkite mieles. Paskiausiai sudėkite pertrintą varškę. ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšniomis

Kremui sviesta issukame su plakta pasaldinta grietinele ir sumaisome su pertrinta per tinkleli varske bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilemis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, i kuri ispaudziame vysnias. Tuomet tris kitas sausa..

Recepto vertinimas: 1

Varškė su vaisiais

Kompoto vaisius nuvarvinti, sudėti į stilinį pusdubenį. Į pertrintą varškę supilti kompoto sunką, išsukti iki purumo ir sukrėsti ant vaisių. Užbarstyti maltais riešutais. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pertrinta