Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais

Ingridientai:
3—4 bulvės,
1 svogūnas,
50 g sviesto,
200 g duonos,
100 g grietinės,
1 trynys,
druskos,
2l. vandens.
Gaminimas
Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol suminkštėja. Pradėjusios tižti bulvės pertrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į skystį, kuriame virė. Užvirus užbalinama kiaušinio tryniu, išmaišytu su grietine arba grietinėle.
Duona supjaustoma kubeliais, pagruzdinama įkaitintame svieste ir karšta patiekiama atskiroje lėkštėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!