20 rezultatų ieškant "peilio"

Plokštainis

Plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g sviesto arba margarino 300 ml kvietinių miltų 1/2 arbatinis šaukštelis druskos 50 ml vandens Sūrio ir špinatų įdarui 200 ml grietinėlės arba pieno 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1 žiupsnis baltųjų pipirų (ant peilio galo) 1 žiupsn..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos

Margos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai. Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tark..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų ausytės

Migdolų ausytės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g sviesto 250 g cukraus 2 kiaušiniai 250 g miltų 2 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 50 g kapotų migdolų 2 šaukštai rupaus cukraus Gaminimas: Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušini..

Recepto vertinimas: 5

Moliūgų sriuba

Moliūgų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg moliūgų 1 1/2 l vištienos sultinio 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštas rudojo cukraus druskos baltųjų pipirų ant peilio galo malto imbiero ir cinamoono 150 g virto kumpio 200 ml saldžios grietinėlės Gaminimas: Moliūgo..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai trapus sausainiai

Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos žlėgtainis su vaisiais

Jautienos žlėgtainis su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g jautienos nugarinės 1.1/2 šaukštelio maltų pipirų 2.1 šaukštas aliejaus, 3.2 šaukštai sviesto 4.2 bananai 5.4 konservuotų persikų puselės 6.4 ananaso griežinėliai 7.4 šaukšteliai bruknių uogienės 8.2 ..

Recepto vertinimas: 0

Kakavinis tortas

Kakavinis tortasIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų 1 stiklinė cukraus pudros 2 šaukštai grietinės 3 šaukštai su kaupu kakavos 2 kiaušiniai 200g sviesto ar margarino 1 šaukštelis sodos ar kepimo miltelių 1 citrina arba ant galo peilio citrinos rūgšties citrinos ar mandarin..

Recepto vertinimas: 4

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Pyragaičiai su riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g tepamojo grietinėlės sūrio, 250 g sviesto, 2 šaukštai rudojo cukraus, 0,5 kg miltų Įdarui: 350 g stambiai kapotų kepintų riešutų, 125 g rudojo cukraus, šaukštas cinamono, ketvirtis šaukštelio malto imbiero, kardamono (ant p..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgų sriubaIngridientai:1 kg moliūgų, 1,5l. vištienos sultinio, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas rudojo cukraus, druskos, baltųjų pipirų, ant peilio galo malto imbiero ir cinamono, 150 g virto kumpio, 200 ml saldžios grietinėlės.Gaminimas Moliūgo gabalą nulup..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabų kepsnysIngridientai:dėžutė konservuotų krabų, mažas svogūnas, truputis acto, augalinio aliejaus, malto imbiero ant peilio galo, 1 kiaušinis, miltų, pieno, pipirų, druskos. Padažui: truputis pomidorų pastos, 3 vidutinio didumo svogūnai, česnako skiltelė, truputis malto imbiero..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)Ingridientai:1 puodelis alyvuogių aliejaus, 0,5 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 pomidorai, 1 agurkas, garstyčių miltelių, cukrus, druską, baltieji pipirai.Gaminimas Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus..

Recepto vertinimas: 0

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..

Recepto vertinimas: 2

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)Ingridientai:400 g jautienos sprandinės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 500 ml mėsos arba daržovių sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2-3 pomidorai; Po 1 mažą raudonąją ir žaliąją papriką; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 kar..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)Ingridientai:1 kg saulėje prinokusių pomidorų (arba 1 skardinė konservuotų be odelių); 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 1 aitrioji paprika (chile serrano); 1-2 šakelės šviežių petražolių; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 3 v..

Recepto vertinimas: 0

Velnio padažas (Salsa endiablada)

Velnio padažas (Salsa endiablada)Ingridientai:1 česnako galvutė; 1 svogūnas; 5-8 aitriosios paprikos (chiles pasillas); 250 ml obuolių acto; 1 lauro lapas; 2 džiovinti gvazdikėliai; 3 juodųjų pipirų grūdeliai; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; 1 arb. š. džiovintų mairūnų; Ant peil..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)Ingridientai:4 aitriosios paprikos (3 chiles pasillas ir 1 chile ancho); 2 dideli pomidorai; 2 maži baltieji svogūnai; 1 česnako skiltelė; Ant peilio galo džiovintų čiobrelių; Ant peilio galo džiovintų mairūnų; 250 ml vištienos sultinio; Druska i..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)Ingridientai:100 g sviesto; 6 kiaušiniai; 160 g krakmolo; Ant peilio galo druskos; 1 arb. š. kepimo miltelių; 100 g cukraus; 3-4 kartus ant peilio galo vanilės; Kepimo formai ištepti ir pabarstyti- 15 g sviesto ir 10 g miltų.Gaminimas Sviestą išlydykite i..

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)Ingridientai:500 g miltų; 40 g mielių; 1 arb. š. cukraus; 50 ml pieno; 1 svogūnas; 2 valg. š. aliejaus; 200 g Ementalio arba Čederio sūrio; 2 šakelės šviežių mėtų; 4 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1,5 valg. š. Crème fraîche arba riebios g..

Recepto vertinimas: 0

Lotaringijos pyragas

Lotaringijos pyragasIngridientai:200g miltų100g sviesto1 1/2 puodelio pieno1/2 arbat. š. druskos2 svogūnai100g lašinukų2 valg. š. sviesto150g grietinėlės3 kiaušiniai100g tarkuoto sūrio (Ementalerio)vos vos (ant peilio smaigalio) tarkuoto muskato rie&..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: peilio