Lotaringijos pyragas

Ingridientai:
200g miltų
100g sviesto
1 1/2 puodelio pieno
1/2 arbat. š. druskos
2 svogūnai
100g lašinukų
2 valg. š. sviesto
150g grietinėlės
3 kiaušiniai
100g tarkuoto sūrio (Ementalerio)
vos vos (ant peilio smaigalio) tarkuoto muskato riešuto
maltų baltujų pipirų
Gaminimas
1. Iš mltų, sviesto, 4 valg. š. pieno, ketvirtadalio arbat. š. druskos, suminkykite tešlą ir palaikykite tešlą 30min.
2.Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjiaustykite, lašinukus smulkiai supjiauvstykite.
3. Ištirpinę keptuvėje sviestą, pakepinkite lašinukus ir svogūnus.
4. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių C (dujų žyma 3)
5. Grietinėlę, pieno likutį, kiaušinius suplakite. Suberkite sūrį, svogūnus ir lašinukus, pagardinkite prieskoniais. Dar kartąą gerai suplakite.
6. Teššląą plonai išškoč&#įįį269;iokite ir įąąąąklokite į kepimo formą, šištūūeptą sviestu ir pabarstytą miltais.ššš Tešla per formos kraštą turėėtųų būti nukarusi apie 3 cm.
7. Supilkite sūrio irų kiaušinių plakinį ir kepkite orkaitėėje apie 30 min. (simonas)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!