7 rezultatų ieškant "pasaldintu"

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir makaronų apkepas 2

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, sudedama varškė ir išsukama. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir nukošiami. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą dedama sluoksnelis makaronų, keletas gabaliukų sviesto, paskui varškės mas..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių kisielius

Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskoniais. Perkošto nuoviro ir sulčių turi būti 1 litras. Nuoviras užvirinamas, supilamas išleistas krakmolas, užvirinama ir supilamos išspaustosios sultys...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos su smidrais

Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, užplikyti pasūdytu ir pasaldintu vandeniu ir palikti gerą pusvalandį, kol suminkštės. Aliejų sumaišyti su actu. įberti smulkaus cukraus, pjaustytų petražolių, užpilti neataušusius smidrus ir su jais patiekti jautieną. ..

Recepto vertinimas: 0

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAIS

Pyragas supjaustomas kvadrateliais ir, apkepus is abieju pusiu, apibarstomas cukrumi su cinamonu. Kubeliai sudedami i lekstes ir uzpilami karstu pasaldintu pienu...

Recepto vertinimas: 0

ŠLIŽIKAI (KŪČIUKAI) II

Tryniai issukami su cukrumi, supilamas istirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Viskas gerai sumaisoma, suberiami miltai ir uzminkoma tesla. Is jos formuoajami pirsto storio voleliai. Jie pjaustomi itsrizai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami, kol page..

Recepto vertinimas: 4

Cukinijų sultys su minkštimu

Cukinijas nulupti, pasalinti seklas, supjaustyti gabaliukais ir, uzpylus verdanciu pasaldintu vandeniu, sutinti 95-100 C temperaturoje apie 10 min. I issutusia mase supilti obuoliu sultis, suplakti mikseriu ir supilti i stiklainius. Kaitinti 95 C temperaturoje 0,5 l stiklainius 30, 1 l - 40 min...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pasaldintu