Lašiša su grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 lašiša,
žuvies prieskonių
2.1 stiklinė baltojo vyno,
3.1 citrinos sulčių,
aliejaus,
4.100 g džiovintų grybų,
5.1 svogūnas
6.4 skiltelių česnako,
krapų.
Gaminimas:
Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, krapus ir truputį vyno. Viską kepkite apie 15 minučių. Iškeptą žuvį įdėkite į lėkštę ir papuoškite grybais. Patiekite su virtais brokoliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!