13 rezultatų ieškant "padazu"

Kepenėlės su sojų padažu

Ryžius išvirkite. Žirnelius patroškinkite ir sumaišykite su ryžiais, įpilkite sojų padažo ir padėkite šiltai. Kepenėles apibarstykite druska ir raudonaisiais pipirais, apvoliokite miltuose, apkepinkite iš visų pusių stipriai įkaitintame augaliniame aliejuje ir apšlakstykite sojų p..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutiena su alaus padažu

Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juostelėmis ir pabarstykite druska. Tuomet sudėkite į ištirpusį sviestą ir iškepkite. Mėsą laikykite šiltai. Paruoškite padažą: svogūnus nulupkite, numazgokite ir supjaustykite dideliais šiaudeliais. Juos suberkite..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek pat..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su citrinų padažu

Puode užvirinkite 3 -- 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8--10 minučių, kartais pamaisydami. Nukoskite makaronus ir laikykite siltai. Padažas. Nuplaukite ir nusausinkite citriną, sutarkuokite žievelę ir atidėkite. Ispjaukite citrinos serdį, smulkiai supjaustykite minkstim..

Recepto vertinimas: 0

Apkepinti kiaušiniai su svogūnų padažu

6 švieži kiaušiniai išverdami be lukštų, kaip nurodyta recepte "kiaušiniai,virti be lukštų", išgriebiami ir apdžiovinami. Likęs kiaušinis suplakamas su trupučiu pieno, juo aptepami virti kiaušiniai, pabarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami karštame svieste. Tada jie sudedami į p..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Mangai su saldžiu romo padažu

Mangus perpjauname per pusę, išimame kauliukus.Išmaišome romą, laimų sultis ir medų. Mangus kepame grilyje, patepdami padažu, 5 minutes. Tiekiame su ledais. ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su bazilikų padažu

Actą arba citrinų sultis sumaišome su sojų padažu. Sudedame lašišą į emaliuotą dubenį. Užpilame marinatą, uždengiame ir marinuojame 30 minučių. Paruošiame garnyrą. Pomidorus nuplikome, nulupame odelę, minkštimą supjaustome kubeliais. Sudedame į dubenį. Ant pomidorų užd..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su apelsinų padažu

Druską, pipirus ir kmynus pakepinkite sausoje keptuvėje. Atvėsinkite ir sutrinkite. Antį nuplaukite šaltu vandeniu, nuo visur (išskyrus sparnelius ir sprandą) nuimkite riebalus. įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu ir palikite nakčiai uždengtą. Susmulkinkite imbierus, česnakus, su..

Recepto vertinimas: 2

Makaronai su graikinių riešutų padažu

Troškinti orkaitėje skirtame inde ištirpdykite riebalus. Sudėkite česnaką ir graikinius riešutus, truputį pakepinkite. Supilkite grietinėlę, įdėkite druskos, pipirų bei cukraus ir virkite ant lengvos ugnies, kol padažas sutirštės. Sudėkite petražoles ir sumaišykite. Išvirk..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: padazu