Vištiena su padažu


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

1 višta,
2 svogūnai,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
0,5 stiklinės aliejaus,
acto, cukraus, druskos,
petražolių lapelių.

Gaminimas:
Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį kartu su supjaustytais svogūnais ir virkite ant silpnos ugnies kol mėsa suminkštės. Viską atvėsinkite, išimkite vištą, atskirkite mėsą nuo kaulų, o likusį sultinį pavirinkite. Užvirinus sudėkite miltus, sviestą ir dar šiek tiek pavirinkite. Paskui sultinį supilkite į dubenėlį, atvėsinkite. Į sultinį supilkite aliejų, suberkite cukrų, druską ir gerai išplakite. Mėsą sudėkite į lėkštę ir apipilkite padažu, bei papuoškite lauro lapeliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!