25 rezultatų ieškant "milt"

BULVIŲ MALTINUKAI

Virtos bulves sumalamos mesmale, suberiami miltai, imusami kiausiniai, supilama grietine, pasudoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir is abieju pusiu apkepami ikaitintuose riebaluose. Valgoma su dziovintu grybu padazu.Padazas: grybai nuplaunami ir 1-2 val. mirkomi siltame va..

Recepto vertinimas: 0

BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE

Briedziukus svariai nuplauti, supjaustyti gabaleliais, apibarstyti druska ir 10-15 minuciu kepti svieste. Paskui iberti miltu, sumaisyti, dar kelias minutes pakepinti, ipilti grietines, 1-2 minutes pavirinti, praausinti ir imusti kiausini. Grybus sukresti i riebalais patepta forma, apibarstyti tarku..

Recepto vertinimas: 0

LYNO RAGU

Svoguna supjaustykite griezineliais. Griezinelius pakepinkite svieste ir iberkite miltu. Ipilkite truputi vandens ir padarykite tyre. Supilkite vyna ir padaza uzvirinkite. Sudekite prieskonius ir cesnaka. Pasudykite. Sudekite nuluptus zuvies gabaliukus. Nemaise kepkite apie 5 minutes. Konjaka supilk..

Recepto vertinimas: 0

KAROSAS SU KRAPAIS

Stambius karosu gabalus troskinkite sudytame vandenyje su svogunu, salieru, petrazoles saknele, lauros lapu ir kvapiaisiais pipirais bei pimento grudais. Istroskintus zuvies gabalus sudekite i pasildyta dubeni. Ibere i nuovira miltu, uzvirinkite. I gatava padaza sudekite sviesta ir daug iberkite sus..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ IR AVIENOS APKEPAS

Ryzius isvirti biriai. Pomidorus supjaustyti griezineliais, pasudyti ir apibarstyti pipirais. Aviena supjaustyti juostelemis. I riebalais istepta inda sluoksniuoti ryzius, aviena, pomidorus. Virsutinis sluoksnis turi buti ryziu. Kiausiniu ir miltu plakiniu uzpilti produktus. Uzdeti sviesto gabaliuku..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

1-oji mase: istirpiname sviesta, suberiame sauksta miltu, pakepiname. Pilame cukru, piena ir maisydami viriname, kol mase bus vientisa. Atausiname. Mase suplakame. Plakdami, po truputi pilame puses citrinos sultis. Plakame tol, kol mase pasidarys puri.2-oji mase: per sieteli pertriname varske. Ideda..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAUNIAI "RIEŠUTŲ AKMENĖLIAI"

Paberkite ant minkymo lentos 150 g miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, supilkite citrinos sultis ir suleskite kiausiniu trynius. Viska sumaisykite su dalimi miltu ir sudeje salta, gabaliukais sukapota sviesta ir kapotus lazdyno riesutus, uzberkite likusiais miltais. Uzminkykite te..

Recepto vertinimas: 0

ŽAGARĖLIAI

Miltus ant lentos sumaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, ilasinkite citrinos esencija, supilkite roma, piena ir imuskite kiausinius. Viska sumaisykite su dalimi miltu. Sudekite gabaliukais pjaustyta sviesta ir, uzzere likusiais miltais, uzminkykite tesla. ..

Recepto vertinimas: 2

ITALIŠKAS PYRAGAS

Miltus sudeti i dubeni, viduryje padaryti idubima. I dubeni sutrupinti mieles, ideti 1 sauksteli cukraus, supilti piena ir su trupuciu miltu ismaisyti. Palaikyti apie 15 min. siltoje vietoje.Likusi cukru bei prieskonius supilti ant teslos. Imusti kiausinius, sudeti gabaleliais supjaustyta sviesta ir..

Recepto vertinimas: 1

GARBANĖS PYRAGAS

Du kiausinius isplakame su 1 stikline cukraus, kepimo miltelius sumaisome su 150g grietines ir sudedame i kiausinius, suberiame 1,5 stiklines miltu. Pastatome kepti paploti. Kitus du kiausinius isplakame su likusiu cukrumi ir kakava, sudedame 150g grietines su kepimo milteliais ir sudedame likusius ..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

VELYKINĖ ANGELŲ DUONA

I molini dubeni suberkite miltus ir viduryje padarykite duobute. Sutrupinkite mieles, sumaisykite su sauksteliu cukraus pudros, istirpinkite 50 ml drungno pieno ir supilkite i duobute. Su dalimi miltu sumaisykite tirsta tyre. Palaikykite siltoje vietoje 10-15 min., kol tyres pavirsius sutrukines...

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

Velykinės bandelės margučiams įdėti

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, siltu pienu, 3-4 saukstais miltu. Pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, iberiame druskos, supilame isplakta kiausini ir sijojame miltus, minkome, pakildiname. Is teslos gabaleliu rankose suvoliojame "virveles", jas susukame po dvi, sulipdome ziedelius,..

Recepto vertinimas: 4

ABRIKOSŲ PYRAGAS

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C...

Recepto vertinimas: 4

SŪRIO KAMUOLIUKAI

Stamblai sutarkuojame suri. Kiausini sumaisome su ''Vegeta'', iberiame pipiru, supilame ant tarkuoto surio, iberiame miltu ir viska ismaisome iki vientisos mases. Formuojame kamuoliukus, pavoliojame miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir kepame ikatintame aliejuje, kol graziai parausta. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas ''Čigonas''

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C. (Martynas)..

Recepto vertinimas: 1

VYNIOTINIS SU VAISIAIS

Miltus persijojame, suberiame vanilini cukru, cukru, imusame kiausinius, gerai ismaisome. Pasildome piena, jame istirpiname mieles ir supilame i tesla, gerai isminkome. Jei truksta miltu, ipilame ir minkome, kol tesla nebelimpa prie ranku. Pastatome, kad tesla pakiltu. Pakilusia tesla iskociojame, s..

Recepto vertinimas: 5

Manų kruopų paplotėliai su gervuogėmis

I verdanti vandeni su sviestu ir medumi supilame manus ir isverdame vidutinio tirstumo manu kose. Kose atvesiname, imaisome miltus, kiausini. Keptuveje su aliejumi iskepame paplotelius. Padazui tryni sumaisome su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais, dalimis supilame piena, gerai ismaisome..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė Kūčių duona

Sventems zemaiciai kepdavo pagerinta duonele. I duonkubili pildavo sultis, iberdavo puse miltu, mentele isplakdavo, idedavo raugo ir kildindavo vis retkarciais paplakdami. Tada sudedavo medu arba cukru, kmynus, druskos, supildavo miltus ir gerai isminkydavo. Kildindavo. Ant lizes paberdavo miltu arb..

Recepto vertinimas: 0

Strutiena su saldžiarugščiu padažu

Mesa supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuveje su aliejumi bei sviestu. Kai mesa paruduoja, ja isimame, o keptuveje toliau ruosiame padaza. Ipilame vistienos sultini, soju padaza, acta, iberiame cukraus. Ikaitiname. Ipilame vandenyje isleistu kukuruzu miltu ir tru..

Recepto vertinimas: 5

Obuoliu pyragas

I dubeneli imusame kiausinius ir supilame stikline cukraus, plakame (mixeriu geriausiai) viska kol istirps cukrus. Dapilame stikline miltu ir plakame kol gausime tesla, kuria dar galime pagardint ziupsneliu aguonu seklu. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais ir isdeliojame keptuves dugne, kuris t..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu

Blynukams sumalame bulves, sumaisome su kiausiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje. Padazui isverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Kepdami imaisome miltus ir po truputi supilame piena. Imaisome grietine, druska, pipirus ir ..

Recepto vertinimas: 0

Svilbikai su vištiena

Bulves, vistiena sumalame ir sumaisome su kiausiniu plakiniu, druska, prieskoniais. Miltu beriame tiek, kad tesla galima butu formuoti. Pirma is teslos padarome ritinelius. Juos suplojame ir supjaustome rombais. Svilbikus kepame aliejuje ant nedideles ugnies. Patiekiame su tirpintu sviestu ar grieti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Teslai sviesta sutarkuojame burokine trintuve ir sumaisome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tesla 1 vai. paliekame saltai. Tuomet iskociojame ir ispjauname 8-10 lakstu ir iskepame 170-200 C temperaturoje. Is likusios teslos pjaunant lakstus iskepame kepinius trupiniams.Kremui puodelyje ar k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: milt