7 rezultatų ieškant "medaus pada"

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais šešis 1 arba 1,25 puodelių dydžio "sufle" indelius arba šešis indelius kremui. Sudėti paruoštus indus ant negilios kepimo skardos ir atidėti ją. Nedideliame puode virš nedidelės ugnies pastoviai maišy..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže

1 svogūną, 2 skilteles česnako smulkiai supjaustome, 10 gramų ženšenio sutarkuojame arba įberiame 0,5 šaukštelio jo miltelių. Viską sudedame į įkaitintus 2 šaukštus aliejaus, apkepame ir įdedame 1 šaukšteli "SambalOelek" (astriųjų pipirų - peperoni tyrelės). Viską pastoviai m..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliniai sausainukai

Medų ir sviestą kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išsilydys. Palikite atvėsti. Miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską sumaišykite. Džiovintus vaisius susmulkinkite, užsijokite miltus bei prieskonius, sukrėskite į medaus bei sviesto masę ir užminkykite tešlą. Suvyniojusi ją..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę, iš minkštimo išspausti sultis. Česnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, česnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sėklas sudėti į dubenėlį, užpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Rizotas su porais ir sūriu

Ant vidutinės ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite medų, kol pradės cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir uždenkite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Bananai tešloje su medaus padažu

Dubenėlyje sumaišome miltus, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius. Maišydami pamažu supilame vandenį, kiaušinio baltymą ir sezamo aliejų. Bananus nulupame, supjaustome į 8 vienodus gabalėlius. Plokščioje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies be riebalų pakepiname sezamo sėkla..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: medaus pada