KRIAUŠIŲ DREBUČIŲ KREMAS

Ingridientai:
7-8 vidutinio dydžio kriaušės,
1 citrinos sultys,
1 pakelis vanilinio cukraus,
4-5 šaukštai išbrinkintos želatinos,
250 g grietinėlės,
50 g likerio,
1 stiklinė džiovintų vaisių
Gaminimas
Kriaušes nulupame, apšlakstome citrinų sultimis, sudedame į puodą su trupučiu vandens ir verdame, kol kriaušės suminkštėja. Į karštą masę suberiame cukrų, vanilinį cukrų, želatiną ir maišome, kol želatina ištirps. Kai pravesta, sudedame smulkintas džiovintus vaisius ir išplaktą grietinėlę. Paruoštą masę dedame į celofanu išklotą indą ir paliekame sustingti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!