22 rezultatų ieškant "puseles"

Bulvės įdarytos sūriu

Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Omaras su kalvadosu

Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusiau, išvalykite vidurius, puseles aptepkite 50 g sviesto, druska, pipirais ir sudėkite į troškintuvą, užpilkite šlakeliu vandens. Virkite 10-15 min., pašlakstydami sultimis. Atsargiai užpilkite kalvadosu, (pasistenkite pilti ne ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos žlėgtainis su vaisiais

Išgyslintą nugarinę supjaustyti 3-4 cm storio riekelėmis ir padaužyti peilio kotu. Mėsos gabalus įtrinti aliejumi, pabarstyti pipirais ir palikti kelioms minutėms. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti išilgai perpjautus bananus, ananasų griežinėlius, persikų puseles su uogiene ir ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti Stambulo baklažanai

Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išpjauname minkštimą, kad liktų pusės centimetro storio iki odelės. Kitas daržoves panardiname į šaltą pasūdytą vandenį. Morką ir salierą apverdame ir supjaustome mažais kubeliais. Papriką nulupame ir išvalome, smulkiai supjaustome, apke..

Recepto vertinimas: 0

Keptos baklažanų puselės

Baklažanai nuplaunami, nusausinami virtuvine servetėle, nupjaustomi galai, perpjaunami išilgai. Puselės truputi pabarstomos druska ir palaikomos 30 minučių. Tada nupilamas skystis ir nuplaunama tekančiu vandeniu. Tuo metu aliejus sumaišomas su druska ir keletu lašų pipirų padažo. Bak..

Recepto vertinimas: 0

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažu

Viščiukus nuplauname, nusausiname ir perpjauname per pusę. Viščiukų puseles sudedame odele žemyn į aliuminines, grilyje kepti skirtas skardeles ir apibarstome maždaug ketvirtadaliu šaukštelio druskos. Kepame įkaitintame grilyje 15 minučių. Skardelė grilyje turėtų būti maždaug 15..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, įdaryti džiovintais grybais

Džiovintus grybus išmirkome, išverdame, atvėsiname ir smulkiai supjaustome. Sudedame nuluptus, smulkiai supjaustytus svogūnus, įberiame maltų pipirų, pasūdome. Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname, nulupame, perpjauname per pusę ir išimame trynius. Į baltymus dedame džiovintų g..

Recepto vertinimas: 0

Krevetėmis įdarytas ananasas

Ananasą perpjauname išilgai per pusę. Išpjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais griežinėliais. Krevetes išverdame pasūdytame vandenyje, pagardintame citrinų sultimis. Nuvalome. Ananasų griežinėlius sumaišome su krevetėmis ir sudedame į išskobto ananaso puseles. Garstyč..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas vynuogių lapuose

Viščiukų puseles nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite medų, aliejų, apelsinų sultis, čiobrelius ir vyną. Pusę gauto marinato supilkite ant paukštienos ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Jei yra galimybė, marinavimosi metu, kartą ar du vištieną apverskite. Įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - kavos tortas

Migdolus (jei jie nemalti) tešlai smulkiai sumalkite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Keturis trynius su citrinos cedra sudėkite į dubenėlį. Du trynius palikite įdarui. Trynius su citrinos cedra išsukite iki puraus kremo (geriausia mikseriu). Įmaišykite pusę kiekio maltų mi..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad jos nepridegtų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir aitriąsias paprikas užpilkite šiltu vandeniu. Palikite pastovėti 20-30 min. Keptuvę išvalykite ir joje apkepinkite pomidorus, išimkite ir nulupkite odelę. ..

Recepto vertinimas: 3

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Pirmajam padažui pomidorus nuplikykite ir pašalinę odeles bei sėklas, stambiai sukapokite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnakus sutraiškykite. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačiame puode, j..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAIS

Mesa itrinti pipirais ir druska ir 40 min. saltai palaikyti. Abrikosus nuplauti, perpjauti per puse, isimti kauliukus ir sudeti i zema ir platu karsciui atsparu inda. Sviesta istirpinti ir ipilti vyno acto, tada paslakstyti abrikosus. Anties krutineles sudedamos ant groteliu skurele i virsu ir istat..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANAI, ĮDARYTI DUONA, ŽALUMINAIS IR SARDELĖMI

Baklazanus supjaustyti skersai, virsuneles nupjauti. Isskobti vidu ir sukapoti. Duona susmulkinti. Kapota minkstima pakepinti ir sumaisyti su smulkinta duona, grustu cesnaku, kapotais zalumynais, sardelemis ir tarkuotu suriu. Baklazanu puseles prifarsuoti idaro ir patroskinti su pomidorais...

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su aštriu varškės padažu

Bulves nuplauname sepeteliu ir nusausiname. Perpjauname jas isilgai i dvi puseles, vidines puseles pabarstome druska ir dziovintu prieskoniu misiniu.Bulviu puseles kepame sudeliotas perpjautomis pusemis ant taukais pateptos skardos.Padazui zalumynus nuplauname ir nusausiname. Mesmale sumalame varske..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai ''Kava su citrina''

Istirpiname sviesta ir suplakame su cukrumi bei kiausiniais. Imaisome kava ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Is paruostos teslos laiveliu formos formelese kepame pyrageliu puseles 170-200 C temperaturos orkaiteje. Citrinu sultis sumaisome su cukrumi, midaus gerimu ir siuo misiniu sulaistome..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS DESERTAS

Ananasa susmulkinti. Kelis griezinelius palikti papuosimui, likusius su mikseriu sutrinti su sureliais, romu ir medumi. Sudeti i desertines ir vienai valandai pastatyti i saldytuva. Pabarstyti kava ir papuosti ananasu griezineliais bei persikais...

Recepto vertinimas: 0

Krevečių kokteilis su greipfrutais

Greipfruta perpjauname per puse. Isimame minkstima ir supjaustome mazais gabaliukais. Taip pat mazais gabaliukais supjaustome sparagus. Greipfrutus ir sparagus sumaisome su krevetemis. Viska uzpilame padazu ir ismaisome. Salotas sudedame i isskaptuoto greipfruto puseles. Papuosiame krapais. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Pienių pieva"

•50 g šokolado ištirpiname su grietinėle ir ataušiname. Supilame į lėkštę.•Tuną sumaišome su graikiniais riešutais (truputį paliekame papuošimui). Tris persiko puseles supjaus¬tome kvadratėliais, kitas - vėduoklėmis. 25 g šokolado susmulkiname nedideliais gabalėliais.•Tuną ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: puseles