25 rezultatų ieškant "kepti"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti pomidorai

Pomidorus parpjaukite skersai pusiau, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę, pakepinkite. Paskui apverskite pridėkite sviesto ir iškepkite pilnai. Po apvertimo galite kepti orkaitėje. Tokie kepti pomidorai tinka prie kepto kumpio, muštinokų. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas su grietinės padažu

Šviežius grybus nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu ir kepti, kol išgaruos iš grybų išsiskyręs skystis. Baigiant kepti, įberti miltų ir juos šiek tiek paskrudinti. Įpilti skysčio, įdėti grietinės, pavirinti ir pasūdyti. Padažas turi būti tirštas. Į praaušusią masę įmušt..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, ap..

Recepto vertinimas: 5

Paniruoti kepti grybai

Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol gry..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai

Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulupti ir sumalti mėsmale. Suberti miltus, druską, įmušti kiaušinius, išminkyti. Iš tešlos formuoti ilgus tešlos volelius, kuriuos supjaustyti mažais gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje, sudėtus į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Kepti obuoliai

Iš obuolių išpjauti sėklalizdžius ir kepti orkaitėje apie 10 minučių 100C laipsnių temperatūroje.Džiovintas slyvas susmulkinti smulkiais gabaliukais , užpilti keliais šaukštais verdančio vandens, supilti cukrų, cinamoną, medų ir gerai išmaišyti . Apkeptus obuolius įd..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su spanguolių padažu

Į negilų dubenį suberti miltus, pipirus ir šiame mišinyje apvolioti muštinį. Keptuvėje pakaitinti aliejų, įdėti muštinį ir kepti, kol abi pusės paruduos, tada išimti ir uždengti, kad neatvėstų. Keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti miltus, obuolių sultis, suberti cukrų, spang..

Recepto vertinimas: 0

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais

Mėsą įtrinti aliejumi ir pabarstyti pipirais. Karšiui atsparų indą ištepti sviestu, dugną iškloti griežinėliais supjaustytais pomidorais. Karbonadus kepti vidutiniškai Jakaitintoje keptuvėje. Po to juos perdėti ikepimo indą ir pasūdyti. Sūri supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška kalakuto krūtinėlė

Mėsą nuplauti, apšlaksyti romu ir 2 h palaikyti šaldytuve. Česnaką smulkiai sukapoti, svogūnus supjaustyti. Išėmus, mėsą apibarstyti pipirais, druska ir pakepinti aliejuje. Baigiant kepti suberti svogūnus, česnaką. Viską troškinti, įmetus šaukštą sviesto, supylus romą. Patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Tikras jautienos žlėgtainis

Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius sukrėsti į lėkštę. Žlegtainius kepti keptuvėje likusiame karštame aliejuje 2 minutes dažnai apverčiant. Kai žlėgtainiai gražiai apskrus, sumažinti ugnį. Iškeptus žlėg..

Recepto vertinimas: 0

Skanumėlis

sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkšt..

Recepto vertinimas: 0

Višta ispaniškai

Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipirais, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose, dėti į įkaitintus riebalus ir kepti ant mažos ugnies 20 min. Papriką supjaustyti juostelėmis, suberti ant kepamų šlaunelių, sudėti nuluptus ir pjaustytus pomi..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir bananų apkepas

Morkas nuskusti ir virti garuose kol suminkštės. Tada morkas sutrinti su bananais iki vientisos masės. Į šią masę sudedame cukrų, miltus, kiaušinį, cinamoną ir viską gerai išmaišome. Indą, kuriame kepsime ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsiais. Kepti orkaitėje 150 laipsnių..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE

Briedziukus svariai nuplauti, supjaustyti gabaleliais, apibarstyti druska ir 10-15 minuciu kepti svieste. Paskui iberti miltu, sumaisyti, dar kelias minutes pakepinti, ipilti grietines, 1-2 minutes pavirinti, praausinti ir imusti kiausini. Grybus sukresti i riebalais patepta forma, apibarstyti tarku..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI OBUOLIAI SU ĮDARU

Svogunus sukapoti ir kepti svieste, kol taps permatomi. I keptuve sudeti farsa, ismaisyta su mesos prieskoniais. Pamaisant kepti ant silpnos ugnies ~20 min. Obuolius isskobti ir i juos sudeti iskepusi farsa. Kepti orkaiteje, kol obuoliai suminkstes. Patiekti karstus su darzovemis. (Lina ir Balys)..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

BRAŠKIŲ TORTAS SU JOGURTINIU KREMU

Iš miltų, trynio, cukraus, druskos, migdolų ir sviesto suminkyti tešlą. Suformuoti iš jos kamuoliuką ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Po to tortinę ištepti sviestu ir jos dugną aplipdyti trapia tešla, ją subadyti šakute. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 C laipsnių ir kepti 10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kepti