4 rezultatų ieškant "anchos"

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)

Kalakutą supjaustykite dalimis. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir salierus. Užvirinkite 3 l vandens su svogūnu, česnakais, morkomis ir salierais. Pasūdykite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: anchos