Kepti inkstai su bulvėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

125 g inkstų,
10 g sviesto,
0,5 citrinos,
150 g priedo,
žalumynų,
pipirų, druskos.

Gaminimas:

Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.).
Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite žalumynais ir paduokite su keptomis bulvėmis. Inkstus galima paduoti su keptomis pomidorų puselėmis, be citrinos. Skanaus !

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!