25 rezultatų ieškant "kepta v a a s"

Keptas varškės desertas

Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su greipfrutų salotomis

Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta arba gaidys

Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..

Recepto vertinimas: 1

Kepta menkė

Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..

Recepto vertinimas: 2

Kepta žuvis marinate

Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..

Recepto vertinimas: 2

Jautiena kepta ant iešmo

Jautiena kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g jautienos, svogūnas, 100 g vyno, druskos, pipirų, džiovintų raugerškio uogų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo i..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti avienos griežinėliai

Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena su ryžiais

Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, kepta riebaluose

Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 2

Kiauliena tešloje

Kiauliena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, riebalų. Tešlai: 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės pieno, kiaušinis, druskos, cukraus, šaukštelis citrinos sulčių. Gaminimas: Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Milt..

Recepto vertinimas: 1

Kepta vištiena su daržovėmis

Kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, druskos, citrinos sulčių, 3 šaukštai miltų, riebalų, petražolės šaknis, 2 morkos, poras, pomidorų padažo, 6 bulvės, aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, obuolys. Gaminimas: Minkštimą supjaustyti gaba..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta kalakutiena

Ant iešmo kepta kalakutiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kalakuto, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palais..

Recepto vertinimas: 5

Kepta antis su daržovėmis

Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis

Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas su slyvomis

Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..

Recepto vertinimas: 3

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta kepta obuolienė

Paprasta kepta obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuoliai,cukrus Gaminimas: labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkav..

Recepto vertinimas: 1

Kepta šviežia kiaulienos dešra

Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..

Recepto vertinimas: 0

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Kepta veršiena su kiaušinių padažuIngridientai:1 kg veršienos, 1 stiklinė pieno (veršienai mirkyti), prieskonių, druskos, 1 stiklinė sultinio ar karšto vandens, truputis riebalų kepimui. Kiaušinių padažui: 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 2 tryniai (ar kiau�..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta aviena su kopūstais

Apkepta aviena su kopūstaisIngridientai:1/2kg riebios virtos avienos su kauliukais, prieskonių, druskos, 1/2 kg raugintų kopūstų, 40 g riebalų, 1 svogūnas.Gaminimas Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos..

Recepto vertinimas: 2

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)

Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)Ingridientai:300g šaldytos jūros žuvies, 150g svogūno, 100g agurko, 2 šaukštai citrinos sulčių, 75g fermentinio sūrio, 2 šaukštai majonezo.Gaminimas Supjaustyti svogūnus žiedais ir pakepti aliejuje, įberti druskos. Žuvį pabarstyti druska, pipirais,..

Recepto vertinimas: 0

Kepta duona su konservuotais kukurūzais

Kepta duona su konservuotais kukurūzaisIngridientai:1 konservuotų kukurūzų indelispusė kepaliuko duonos6 šaukštai majonezodruskos, česnakų (pagal skonį)GaminimasSmulkiais kubeliais supjaustyti duoną,iškepti aliejuje. Nupilti nuo kukurū..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kepta v a a s