3 rezultatų ieškant "antienos"
Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Aliejų sumaišyti su prieskoniais ir mišiniu aptepti mėsą. Tada kepti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta dideliais gabalais (nedidelė verdama nepjaustyta) prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje. Išvirusi supjaustoma, pasūdoma ir apkepinama riebaluose, kol gražiai pagels. Patiekiama karšta, sudėta į pašildytą pusdubenį, apš..
Recepto vertinimas:
Varske trinti, kol pasidarys vientisa mase, i ja sudeti prieskonius, ipilti skyscio, aliejaus ir viska gerai isplakti. Jei varske riebi arba padazas duodamas prie riebios mesos, vietoj aliejaus pilti sultinio.Tinka prie kiaulienos, avienos, zasienos ir antienos valgiu...
Recepto vertinimas: