23 rezultatų ieškant "kartu"

Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho

Verdančiu vandeniu nuplikom 4 didelius pomidorus, nulupam odelę ir vieną pomidorą padedam atskirai. 2 didelius agurkus nulupam ir supjaustom mažais kubeliais, pasūdom ir paliekam 15 min. guleti. Tuo tarpu nulupam 4 skilteles česnako, supjaustom 3 pomidorus, nuplaunam petražoles ir visa tai ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Kalafijoro draugijoje

Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir sumaišyti kartu su kalafijorais bei pievagrybiais. Viską kartu išmaišyti su majonezu. Pagardinti druska bei pipirais...

Recepto vertinimas: 1

Kalakutienos sriuba

Šlaunelę ir ryžius sudedame į puodą ir verdame apie 15 minučių. Tada šlaunelę ištraukiame, nuimame mėsą, supjaustome norimais gabaliukais ir sudedame į ryžius. Kartu įdedame ir šaldytas daržoves. Dar paverdame apie 5 minutes. Jei daržovės nešaldytos, dedame virti kartu su mėsa..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos

Abrikosus užpilame šaltu vandeniu ir palaikome 3 val. Išmirkytus abrikosus kartu su vandeniu supilame į puodą, užviriname, uždengiame ir paverdame 5-10 min., kol suminkštėja. Nuvarviname, kiekvieną abrikosą supjaustome šiaudeliais, sudedame į salotinę ir sumaišome su tarkuotomis ape..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio formos maistinės plėvelės gabalo. Grietinėlę kartu su citrinos sultimis, žiupsneliu pipirų, druska gerai išplakame plaktuvu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Pusę minkštimo supjaustome plonomis juostelėmis, kitą pusę - ku..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže

Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mė..

Recepto vertinimas: 0

Kalukutienos ir daržovių salotos

Nuplauti daržoves. Pusę jų supjaustyti smulkiai, o likusias supjaustyti stambiau ir pakepti. Po to įpilti vyno. Kalakutieną pabarstyti druska ir pipirais, troškinti vyne kartu su daržovėmis apie 40 minučių uždengus. Mėsą išimti ir atšaldyti. Išimti daržoves, sumaišyti jas su grie..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Vaisių salotos (Dianos)

Supjaustyti griežinėliais obuolius, kartu ir bananus, kivi bei apelsinus ir susmulkinti riešutus. Viską išmaisyti kartu su jogurtu. Labai skanu:) ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)

Įkaitinkite didelę keptuvę. Žaliųjų paprikų ankštis nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite ant jos. Keletą kartų apverskite, kol odelėje iškils pūslelės. Uždenkite 20-30 min. drėgna servetėle- taip lengviau nusiims odelės. Sėklas bei pertvarėles pašalinkite ir paprikas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRUS ČILI

Smulkiai supjaustyti svoguna ir ciles pipirus (Pastaba. Kruopsciai isvalyti seklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karstu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelemis. Jautienos farsa kartu su svogunu kepinti ant aliejaus gilioje keptuveje apie 5 min. iki paruduos. Supilti..

Recepto vertinimas: 4

RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Puode sumaisyti raudonaji vyna ir roma. Citrina nuplauti po karstu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos zievele, po to isspausti sultis. Citrinos skiltis kartu su isspaustu apelsinu sultimis, gvazdikeliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudeti i puoda. Punsa pasildyti beveik iki virimo (bet..

Recepto vertinimas: 3

MANDARINŲ TORTAS

Kiausiniu trynius suplakame su 30 g cukraus ir sumaisome su istirpintu sviestu ir miltais. Baltymus isplakame su likusiu cukrumi ir kartu su kepimo milteliais imaisome i tesla. Tesla iskreciame i kepimo popieriumi isklota tortine torma ir kepame 180 C temperaturoje 15-20 minuciu. 4 mandarinus paliek..

Recepto vertinimas: 3

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kartu