Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Ingridientai:
1 kg lyno,
3 šaukštai miltų,
1/2 stiklinės aliejaus,
prieskonių,
1/2 kg raudonųjų gūžinių kopūstų,
2 svogūnai,
20 g sviesto svogūnams pakepinti,
truputis miltų,
1/4 stiklinės raudonojo vyno,
1/2 citrinos sulčių,
cukraus,
druskos.
Gaminimas
Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste.
Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raudonasis vynas, citrinos sultys, cukrus ir viskas kartu troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti, sudedami apkepinti lyno gabaliukai ir dar 1/2 val. patroškinama.
Sudedama į pusdubenį kartu su troškintais kopūstais. Atskirai patiekiamos virtos bulvės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!