Ciuricho pjausnys

Ingridientai:
600 g. veršienos filė,
50 g. sviesto,
didelis svogūnas,
šaukštas miltų,
po 125 ml. sultinio ir sauso baltojo vyno,
3 šaukštai grietinėlės,
druskos, maltų pipirų.
Gaminimas
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberiame miltus, supilame vyną, sultinį ir užverdame. Nukaičiame. Įmaišome grietinėlę.

Pastabos:
Tinka tiekti su bulvėmis, šviežiomis daržovėmis. Mėgstantieji aštresnio skonio maistą gali šį patiekalą pagardinti kariu, kapariais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!