25 rezultatų ieškant "kiviai"

Kivių šerbetas

Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės. Palikti, kol atvės. Suplakti kivių tyrę. Elektriniu maišykliu standžiai išplakti baltymus ir sudėti į kivių mišin..

Recepto vertinimas: 0

Zefyrų tortas

Riešutus susmulkiname, kivius ir persikus supjaustome skiltelėmis. Ant lėkštės dedame sluoksnį zefyrų, dedame vaisius ir pabarstome smulkintais riešutais, o ant viršaus dedame plaktos grietinėlės. Paskui vėl dedame sluoksnį zefyrų, vaisių ir viską užpilame grietinėle. Puošiama va..

Recepto vertinimas: 5

Žydintis tortas

Cukrų, varškę, grietinę ir sutarkuotus sausainius gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti vaflius ir sudėti vieną ant kito. Ant viršutinio vaflio kremo išdėlioti plonai supjaustytus kivius ir braškes. 1 val. palaikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Mozaika"

Sausainius sumalame mėsmale ir sumaišome su miltiniu cukrumi, minkštu sviestu bet 1 šaukštu citrinų sulčių. Sausainių masę sudedame į tortinę formą ir išlyginame, kad gautume vienodo storio paplotį tortui. Geltoną, oranžinę ir žalią želė paruošiame, kaip nurodyta ant pakuoč..

Recepto vertinimas: 0

Šampano tortas

Iš trapiai tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, ją 30 min. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame lakštą, jį įklojame į tortinę formą ir iškepame paplotį. Atvėsusį jį patepame 5 šaukštais citrininio džemo.Iš biskvitinei tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir..

Recepto vertinimas: 0

Šalta kivių sriuba

Rabarbarus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Puode užvirinkite 1 l vandens, sudėkite rabarbarus ir cukrų, vėl užvirinkite ir tuoj pat nukelkite nuo ugnies. Pakelio turinį ismaisykite su keturiais valgomaisiais saukstais salto vandens ir supilkite į puodą su rabarbarais, kad sutirstėtų...

Recepto vertinimas: 0

"Vasaros" salotos

Apelsiną atskiriame dalimis,ir tas dalis supjaustome per pusę, taipat ir braskes,vynuoges,bananą. Kivus, kriauses, persiką, ananasą supjaustome kubeliais,vaisius užpilame braskiniu jogurtu ir kokoso drožlėmis,sumaisome...

Recepto vertinimas: 0

Kivių ir degtinės kokteilis (Renatos)

Kivius nulupame ir sutriname iki tyrės (blenderiu ar šakute). Į aukštą taurę dedame ledo kubelius, pilame kivių tyrę ir likusius inredientus. Gerai išmaišome. Pateikiame su storu kokteiliniu šiaudeliu. ..

Recepto vertinimas: 4

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kiviais ir mangais

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Šias drožles sumaišyti su miltų mišiniu. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską, supilti pusę citrinos sulčių, įdėti kiaušinį bei medų. Sviesto arba margarin..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Nutarkuoti citrinos žievelę. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir su 2 šaukštais šalto vandens elektriniu maišikliu didžiausiu greičiu išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti 80 g cukraus bei pusę tarkuotos žie..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu. Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį..

Recepto vertinimas: 0

Margaspalviai bezė pyragėliai

Baltymus išplakti iki standžių putų po truputį suberiant cukrų. Ant baltymų masės užsijoti krakmolo ir cukraus pudros mišinį. Atsargiai išmaišyti. Masę dėti į konditerinį švirkštą. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti 10 apskritimų. Jų kraštus apjuosti bezė mas..

Recepto vertinimas: 0

KINIŠKŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU VAISIAIS

Nuskabomi blogi virsutiniai kopusto lapai, jis gerai nuplaunamas, supjaustomas siaudeliais. Apelsinai ir kiviai nulupami. Kiviai supjaustomi mazdaug puses cm storio griezineliais, kurie dar pasmulkinami mazdaug i sesias dalis. Apelsinai isskirstomi skiltelemis, nuimamos pleveles, isimamos seklos ir ..

Recepto vertinimas: 0

ZEFYRŲ TORTAS

Riesutus susmulkiname, kivius ir persikus supjaustome skiltelemis. Ant lekstes dedame sluoksni zefyru, dedame vaisius ir pabarstome smulkintais riesutais, o ant virsaus dedame plaktos grietineles. Paskui vel dedame sluoksni zefyru, vaisiu ir viska uzpilame grietinele. Puosiama vaisiais...

Recepto vertinimas: 5

Makaronų salotos su vištiena

Makaronus isverdame pasudytame vandenyje. Viska susmulkiname, sudedame i salotine. Uzpilame padazu, pries valgydami ismaisome. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS III

Zele sustengdome, o kai sustengsta supjaustome gabaliukais. Visus vaisius supjaustome kubeliais ir sumaisome su citrinos sultimis ir zele. Visa turini sumaisykite su grietinele. (ovidija)..

Recepto vertinimas: 0

Sniego pudingas su kiviais ir mėlynėmis

2 stiklines vandens uzviriname su cukrumi, supilame 1 stiklineje vandens istirpinta krakmola ir gerai ismaise paviriname 2-3 minutes. Atvesiname. Imaisome vanilini cukru, citrinos sultis. Kiausinio baltymus isplakame, sudedame i kisieliu ir plakame, kol pudingas bus baltas.Lekstelese isdeliojame sup..

Recepto vertinimas: 0

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas su kivių padažu

Varske permalame mesmale arba pertriname per tinkleli. I ja dedame cukraus, plaktos grietineles, ismaisome ir padaliname i 2 dalis. I viena varskes dali imaisome sokolado ir 10 g isbrinkintos ir istirpintos zelatinos. Gerai ismaisome ir supilame i indeli, kad varskes mase pasiskleistu 1-1,5 cm stori..

Recepto vertinimas: 0

Bananų kremas

Bananus pertriname per tinkleli arba susmulkiname specialiu mikseriu ir sumaisome su plakta grietinele, kondensuotu pienu, citrinu sultimis ir cinamonu.Paruosta krema sudedame i porcijinius indelius. Papuosiame ant mediniu smeigtuku suvertais vaisiu gabaleliais...

Recepto vertinimas: 3

Varškės desertas su kivių padažu

Varškę permalame mėsmale arba pertriname per tinklelį. Į ją dedame cukraus, plaktos grietinėlės, išmaišome ir padaliname į 2 dalis.Į vieną varškės dalį įmaišome šokolado ir 10 g išbrinkintos ir ištirpintos želatinos. Gerai išmaišome ir supilame į indelį, kad varškės masė..

Recepto vertinimas: 0

Bananų kremas

Bananus pertriname per tinklelį arba susmulkiname specialiu mikseriu ir sumaišome su plakta grietinėle, kondensuotu pienu, citrinų sultimis ir cinamonu.Paruoštą kremą sudedame į porcijinius indelius. Papuošiame ant medinių smeigtukų suvertais vaisių gabalėliais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiviai