14 rezultatų ieškant "gera"

Vaisių tortas

Sausainius sumalame mėsmale ir truputį paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. Į razinas išspaudžiame citrinos sultis ir gerai išmaišome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mažesniais gabalėliais. Dabar paruošime dvi skirtingas mases: ..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių ir paprikos mišrainė

Visus produktus susmulkiname, sumaišome, papuošiame petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Mušti suktinukai (zrazai)

Plonus 1/2 cm storio mėsos griežinėlius išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno uždėti kurio nors įdaro, suvynioti į tūtelę ir galą prismeigti mediniu smeigtuku. Jeigu mėsa gera, griežinėlių galus galima stipriau išmušti ir sudūrimo vietoje kita peilio puse prispaust..

Recepto vertinimas: 3

Adventinės salotos

Viską supjaustom kubeliais, pridedam prieskonių,užpilam aliejaus, sumaišom ir palaikom kokį gerą pusvalanduką ( kad rimčiau"susidraugautų") Tinka ir kūčių stalui. Apie saulėgrąžas : jei norit, kad jos būtų traškios, dėkit prieš pat valgymą, jei norite minkštų - maišykit su ..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Varškės apkepas su žemuogėm

Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kre..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos salotos su smidrais

Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, užplikyti pasūdytu ir pasaldintu vandeniu ir palikti gerą pusvalandį, kol suminkštės. Aliejų sumaišyti su actu. įberti smulkaus cukraus, pjaustytų petražolių, užpilti neataušusius smidrus ir su jais patiekti jautieną. ..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sude..

Recepto vertinimas: 0

Greitas čičinskas

Kefyra išmaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi (galima įdeti ir kitokių prieskonių) ir miltais. Miltų dėti iš akies, kai minkoma tešla beveik nebelips prie rankų, tešla jau gera. Iškočioti tešlą ir apvynioti pasiruoštą faršą arba dešreles. Kepti įkaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorai želatinoje

1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklainius, įdedame pipirų ir lauro lapų. Išmirkytą želatiną dedame ant ugnies ir šildome, kol ji ištirps. Dedame druską ir maišom..

Recepto vertinimas: 4

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: gera