Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Ingridientai:
Sprandinės,
morkų,
paprikos( kas nemėgsta - nebūtina ),
poro arba svogūno,
majonezo,
pomidorų padažo,
česnako,
prieskonių .
Gaminimas
Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sudedame į indą, kuriame kepinsime ir paliekame kokiai valandai (galima ir ilgiau).

Į keptuvę, kur kepė mėsa, dedame tarkuotas stambiai morkas, kubeliais pjaustytą papriką, svogūną arba porą. Apkepiname, pridedame prieskonių (čia idealiai tinka bazilikas). Dedame po gerą šaukštą ant mėsos.
Kad daržovės nebyrėtų, aš dar įtarkuoju sūrio, bet tai nebūtina. Beje, daržoves galima keisti pagal skonį ir galimybes.

Kai ateina laikas valgyti, dedame į orkaitę 20 minučių arba mikrobangę 5 -7 minutėms. Garnyrui tinka viskas, ką mėgstam arba turim.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!