14 rezultatų ieškant "geltonumo"

Prancūziškas pyragas su žalumynais ir krevetėmis (Ramunės)

1. Greitai išmaišyti tešlą iš visų jos ingridientų, dadėti 1-3 šaukštus vandens, padaryti burbulo formos išminkius ir įdėti į šaldytuvą 30 min. 2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir apkepinti iki permatomumo. Tada dadėti žalumynų, lengvai apkepti ir papri..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su obuoliais (Ramunės) (foto)

Kiaulieną supjaustykite skersai raumens skaidulų maždaug 2 cm pločio riekelėmis, sumaišykite su sojos padažu ir palikite kokiai valandai. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Miltus dubenėlyje sumaišykite su druska. Aliejų įkaitinkite k..

Recepto vertinimas: 0

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Taip pat sukapokite kaparėlius ir alyvuoges. Riebalus įkaitinkite pla..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir kukurūzų apkepas (Budin de calabacita con elote)

Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite. Kukurūzus nuvarvinkite, susmulkinkite smulkintuvu arba plaktuve. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Sumaišykite 75 g sūrio su Crème fraîche arba riebia grietine, aliejumi, kiaušiniais, žolelėmis ir prieskoniais. Po to įmaišykite cukinija..

Recepto vertinimas: 5

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

ŠOKOLADINIS KEKSAS

Kiausinius ikulk i dubeni, supilk cukru (viska gerai ismaisyk), po to idek kepimo milteliu, supilk grietine (vel gerai ismaisyk), suberk razinas arba aguonas, i dubeni sudek miltus, viska gerai ismaisyk iki putu ir geltonumo. Kepk 200 laipsniu temperaturoje 40min. Kai iskepsi, pasildyk sokolada ir s..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybių ir brokolių salotos

Susmulkintus svogunus pakepame iki geltonumo, tada sudedame griezineliais supjaustytus pievagrybius ir kepame, kol issiskiria grybu sultys. Sudedame smulkiais ziedyneliais supjaustytus brokolius bei ziedinius kopustus ir troskiname 10 min. Po to idedame pomidoru padazo, supilame raudonaji vyna, sube..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliu pyragas

I dubeneli imusame kiausinius ir supilame stikline cukraus, plakame (mixeriu geriausiai) viska kol istirps cukrus. Dapilame stikline miltu ir plakame kol gausime tesla, kuria dar galime pagardint ziupsneliu aguonu seklu. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais ir isdeliojame keptuves dugne, kuris t..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos steikai su paprikomis

Ikaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogunus, imbiera ir cesnaka. Juos sustumiame i keptuves krasta, o keptuveje iki geltonumo apkepame kiauliena. Toje pacioje keptuveje apkepame ir siaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viska sudedame i keptuve, uzpilame ananasu sultis, vyna, s..

Recepto vertinimas: 1

TROŠKINTAS UNGURYS

Unguri supjaustome 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepame keptuveje su alyvu aliejumi. I puoda sudedame smulkiai supjaustytus svogunus bei sviesta ir pakepiname svogunus iki geltonumo. Tada puodo turini sukreciame i keptuve. Ipilame truputi vandens (ungurio gabaliukai turi buti issikise) ir troskiname..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos steikai su paprikomis

Įkaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogūnus, imbierą ir česnaką. Juos sustumiame į keptuvės kraštą, o keptuvėje iki geltonumo apkepame kiaulieną. Toje pačioje keptuvėje apkepame ir šiaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viską sudedame į keptuvę, užpilame anana..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: geltonumo