6 rezultatų ieškant "gryno"

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite į 4-8 skilteles, priklausomai nuo obuolių dydžio. 2. Sumaišykite visus pirmojo marinato ingredientus ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Sudėkite supjaustytus obuolius į dubenį ir užpilkite šiltu marinatu. Palaikykite per naktį. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų uogienė moliūge

Nulupkite moliūgą ir išimkite sėklas. Supjaustykite jį 3 cm storio juostelėmis. Sudėkite visus pirmajam nuovirui skirtus ingredientus į ir gerai išmaišykite. Užpilkite jį ant supjaustyto moliūgo ir palaikykite parą šaltoje vietoje. Prieš patiekdami nuvarvinkite nuovirą. Pagaminkite..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sumuštinis

Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į puodelį ar stiklainį. Iš nurodytų kitų ingredientų pagaminkite nuovirą, tada į jį suberkite agurkų griežinėlius. Prieš patiekdami leiskite pastovėti mažiausiai savaitę. Laikykite šaltoje vietoje. Šaltinis..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Riebioji košė

Persijoti miltai išplakami su grietine ir šaukštu sukrečiami į verdantį pasūdytą pieną. Verdama ant mažos ugnies ir visą laiką maišoma. Išverda per 7—10 min. Išvirusi košė sukrečiama į dubenį. Paviršiuje atsiranda gryno sviesto sluoksnelis. Valgoma su juoda duona. Se..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gryno