9 rezultatų ieškant "garstyciomis"

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su garstyčiomis

Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio sluoksniu , ir stiklinaite išspausti apvalius sausainius , patepti išplaktu kiaušiniu , pabarstyti kmynais , druska ir iškepti..

Recepto vertinimas: 4

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, marinuota su garstyčiomis

Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą. Obuolius perpjauname per pusę, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skil..

Recepto vertinimas: 0

Triušiena su garstyčiomis

Triušį išplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode įkaitiname sviestą, sudedame apekepintus triušio gabalus, pabarstome miltais ir išmaišome mediniu šaukštu. Į puodą dedame nuluptą svogūną, prismaigstytą gvazdikėlių, suberiame čiobrelius, laurų..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi

Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį įsmeigiame po gvazdikėlį. Taip paruoštą kumpį dedame į keptuvą, išklotą folija. Gaminame glajų. Apelsinų sultis maišome su cukrumi, medumi ir garstyčiomis, kol cukrus ištirpsta. T..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, apteptas medumi ir garstyčiomis (Ramunės)

Perpjaukite kiekvieną gabalą pusiau, taip gausis keturios porcijos. Glazūrai nedideliame inde sumaišykite apelsino žievelę ir sultis, garstyčias, medų ir imbierą. Patepkite mišiniu kumpio gabalus. Kepkite neuždengtame grilyje virš vidutinės kaitros anglių 5 minutes. Apverskite kumpį..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su garstyčiomis

Mėsą supjaustome į 10 gabaliukų, išmušame.Kiekvieną gabaliuką pabarstome druska irmėsos prieskoniais. Mėsos išmuštus gabaliukus dedame vieną ant kito kaskart patepdami tai garstyčiomis, tai sviestu, ar pabarstydami garstyčių grūdeliais. Viršų patepame sviestu ir pabarstome garsty..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: garstyciomis