Kiauliena, marinuota su garstyčiomis

Ingridientai:
350 g kiaulienos filė,
4 šaukštai garstyčių,
50 ml obuolių sulčių,
2 šaukštai obuolių acto,
2 rūgštūs obuoliai,
2 laurų lapeliai,
keli juodųjų pipirų žirneliai,
druskos.
Gaminimas
Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską.

Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą.

Obuolius perpjauname per pusę, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.

Mėsą ir obuolius susmeigiame ant iešmelių ir kepame grilyje 10 minučių, kartkartėmis pašlakstydami marinatu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!