Aviena, marinuota su garstyčiomis

Ingridientai:
700 g avienos filė,
4 šaukštai tamsiojo sojų padažo,
4 šaukštai aliejaus,
1 citrinos sulčių,
4 skiltelės česnako,
4 šaukštai saldžiųjų garstyčių,
3 šaukštai susmulkintų prieskoninių žalumynų,
druskos.
Gaminimas
Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą.

Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai.

Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!