Dešrelės tešloje


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
300g. miltų,
35g. šlapių mielių,
50g. kepimo margarino,
1 stiklinė pieno,
po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos,
8 hotdoginės dešrelės,
1 kiaušinis.
Gaminimas:

16 porcijų
Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir supilti į mieles. Mikrobangėje išlydyti margariną ir supilti į mieles. Suberti cukrų ir druską, maišyti, kol cukrus, druska ir mielės ištirps. Suberti miltus. Užminkyti tešlą ir ją palikti augti 30-45min. Dešreles perpjauti per pusę. Iš tešlos padaryti 16 juostelų ir jomis apvynioti dešeles. Į skardą ųtiesti kepimo popieriaus, sudėti bandeles, jas patepti plaktu kiaušiniu. Kepti 200-210 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Valgyti su aštriu pomidorų padažu ir garstyčiomis.
SKANAUS

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!