9 rezultatų ieškant "galvutes"
Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnaką, pomidorų padažo ir vandens.Skustas ir pagaliukais pjaustytas bulves apkepame taukuose kol pagels.Po to užpilame paruoštu padažu ir troškiname ant silpnos liepsnos. ..
Recepto vertinimas:
Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar juostelėm, sūrį sutarkuojam. Viską sumaišom, sudedam brokolius, majonezą, prieskonius ir gerai išmaišom. Tešlos gabalėlio kraštus ..
Recepto vertinimas:
Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius ..
Recepto vertinimas:
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI SU FERMENTINIU SŪRIU
Ziedinio kopusto galva isskirstyti mazomis galvutemis. Galvutes suberti i verdanti pasudyta vandeni ir apvirti 2-3 min. Ataususias ziedinio kopusto galvutes apvolioti miltuose, isplaktame kiausinyje ir dziuvesiuose. Galvutes kepti aliejuje, kol paraus. Supjaustyti suri riekelemis ir u-deti ant apkep..
Recepto vertinimas:
Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..
Recepto vertinimas:
Baravykus nuvalome ir isverdame pasudytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mazesnius paliekame patiekalui papuosti. Pasudytame vandenyje isverdame makaronus. Keptuveje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogunu galvutes. Suberiame susmulkinta sultinio kubeli ir miltus. Nuolat..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Versienos kumpyje astriu peiliu ipjauname ''kisenele'', itriname druska, prieskoniais, susmulkintais cesnakais ir paliekame saltai per nakti.Svogunus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaisome su grietine ir paskanine druska bei pipirais patroskiname, kol isgaruoja susidares skystis. Piena sup..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su rūgštynėmis
• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. Svogūnų galvutes nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Tuomet sudedame kepenėles, apkepiname, Įpilame 1 stiklinę vandens, pasūdome ir uždengę dangčiu troškiname.•Baigiant troškinti sudedame susmulkintas rūgštynes. P..
Recepto vertinimas: