Vištų kepenėlės su rūgštynėmis

Ingridientai:
1 dėžutė šaldytų vištų kepenėlių,
2 svogūnų galvutės,
2 rieškučios rūgštynių,
50 g sviesto,
200 g grietinės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
salierų lapų papuošimui.

Gaminimas
• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. Svogūnų galvutes nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Tuomet sudedame kepenėles, apkepiname, Įpilame 1 stiklinę vandens, pasūdome ir uždengę dangčiu troškiname.
•Baigiant troškinti sudedame susmulkintas rūgštynes. Patroškiname 7-10 min. Sudedame grietinę, paskaniname pipirais ir patroškiname dar 3 min.
•Patiekiame kepenėles su virtais ryžiais, papuoštas salierų ar petražolių lapais.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!