18 rezultatų ieškant "didelius"

Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho

Verdančiu vandeniu nuplikom 4 didelius pomidorus, nulupam odelę ir vieną pomidorą padedam atskirai. 2 didelius agurkus nulupam ir supjaustom mažais kubeliais, pasūdom ir paliekam 15 min. guleti. Tuo tarpu nulupam 4 skilteles česnako, supjaustom 3 pomidorus, nuplaunam petražoles ir visa tai ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopščia..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su grybais

Kiaušinius išplakti, įpilti skysčio ir sudėti prieskonius. Masę supilti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir kepti ant mažos ugnies orkaitėje arba ant viryklės, kol omletas iškeps ir truputį paraus, Omletas būna puresnis, jei kiaušinių baltymai išplakami atskirai ir kepama orkaitėj..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai

Sviestą išsukti su cukrumi, įdėti kiaušinio trynį. Soda nugesinti su actu, įdėti sviestą, miltus ir viską išminkyti kol gausis vientisa masė - tešla.Iš tešlos darome nelabai didelius rutuliukus ir pašauname į orkaitę. Kepame vidutinėje temperatūroje, kol gražiai apskrus. Praau..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai sausainiai

Indą su baltymais pastatyti ant garuojančio vandens ir standžiai išplakti , po truputį berti cukraus pudrą . Kai masė sutirštės indą nukelti . Suberti kokoso drožles , išmaišyti tešlą. Šaukšteliu mažomis dalimis sudėti tešlą į svietu pateptą skardą , palikt dideli..

Recepto vertinimas: 3

Didžkukuliai su aguonų įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopš..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos suktinukai

Mėsą supjaustykite į 6 didelius gabalus ir šiek tiek pamuškite juos. Kumpį pašlakstykite pusės citrinos sultimis, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Kumpį ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, ant kiekvieno mėsos gabalo dėkite po griežinėlį kumpio ir sūrio. Mėsą su..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos suktinukai

Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išmušame, apibarstome grūstu česnaku, pipirais, druska, pašlakstome citrinų sultimis ir 4-6 valandoms padedame šaltai. Lašinius supjaustome į 8 lygius gabalėlius. Ant kiekvieno veršienos gabalo uždedame po lašinių gabal..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su dešrele

Sumaišius visus ingredientus lietiniams iškepti didelius blynus. Į vidų dėti tarkuoto sūrio, per pusę išilgai perpjautą dešrelę, užpilti truputį pomidorų padažo. Susukti ir kepti iš abiejų pusių. Įdėjus į lėkštę užpilti pomidorų padažo, uždėti pjaustyto poro ar svogūn..

Recepto vertinimas: 5

Pupelių sriuba su mėsa

Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaus..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

Mocarelos pyragėliai su mėsa ir daržovėmis (Orintos)

Sūrį sumalti, sumaišyti su išplaktais kiaušiniais. Dėti miltus (miltų reikia tiek, kad tešlą būtų lengva kočioti ir neliptų prie rankų). Įdarui vištiena ar kitokią mėsą smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje su lašeliu aliejaus. Sudėti smulkintas daržoves. Viską gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Milžiniškas plikytas pyragaitis su kriaušių kremu ir avietėmis

Sviestą arba margariną užvirinti su 500 ml vandens. Puodą nukelti nuo viryklės ir iš karto suberti miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas ir lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

ČIUVAŠIŠKAS ŽUVIES PYRAGAS

Is vakaro isvirkite neluptas bulves. Ryte nulupkite, sudekite i grustuve, pasudykite ir, prideje maltu pipiru bei paprikos, gruskite, kol pasidarys tasi mase. Is jos iskociokite apie 1,5 cm storio didelius lakstus. Viena dekite i sviestu patepta keptuve, ant jo sudekite pakaitomis pusiau skeltas svo..

Recepto vertinimas: 0

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai saldainiai

Cukru ir grietine uzkaisti ant vidutines ugnies.Maisyti kol paruduos. Istepti lekste sviestu ir greitai supilti saldainiu mase i lekste. (nezinomas)..

Recepto vertinimas: 4

MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMIS

Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną. Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po de..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: didelius