Veršienos suktinukai

Ingridientai:
800 g veršienos išpjovos,
10 grūstų česnako skiltelių,
4 šaukštai citrinų sulčių,
120 g lašinių,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išmušame, apibarstome grūstu česnaku, pipirais, druska, pašlakstome citrinų sultimis ir 4-6 valandoms padedame šaltai.

Lašinius supjaustome į 8 lygius gabalėlius.

Ant kiekvieno veršienos gabalo uždedame po lašinių gabalėlį ir susukame voleliu.

Volelius susmeigiame ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje pusvalandį.

Iškepusius suktinukus nuimame nuo iešmų ir sudedame į lėkštutes. Apibarstome smulkiai supjaustytomis petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!