25 rezultatų ieškant "apkepti"

Menkė su obuoliais

Ištirpinti cukrų ir du šaukštus sviesto. Sudėti įpjautas obuolių puseles ir apkepti. Įpilti du šaukštus vyno ir troškinti, kol obuoliai suminkštės. Žuvies gabaliukus pavirinti likusiame vyne ir sultinyje. Perdėti į sviestu pateptą skardą, pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su pomidorais

Žuvį įtrinti druska, prieskoniais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Žalumynus sumaišyti su džiūvėsėliais. Rozmarinų įdėti į žuvies vidų. Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Česnakus nulupti ir palikti skiltelėmis. &..

Recepto vertinimas: 0

Libanietiška vištiena

Išvirta vištiena supjaustyti gabaleliais. 1,5 valandos marinuoti citrinos rugšties, cesnaku ir smulkintu žalumynu marinate. I išplakta kiaušini sudeti smulkintus ir pakepintus svogunus, smulkintus žalumynus, citrinos rugšti ir suberti Maggi prieskonius, druska. marinuotus vištienos gabaliu..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų apkepas su sūriu

Baklažanus supjaustyti, pasūdyti ir palikti 30 minučių pastovėti. Po to nusausinti ir apkepti. Keptus baklažanus sudėti į skardą, apibarstyti tarkuotu sūriu. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu ir užpilti baklažanus. Viską kepti orkaitėje, kol pagels. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos bulvės

Kietesnes bulves pjaustyti griežinėliais, minkštesnes - kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais, mėsą - plonais šiaudeliais. Bulves ant vidutinio stiprumo ugnies apkepti, kol įgaus aukso spalvą. Suberti supjaustytus svogūnus ir mėsą. Kepti 5 minutes dažnai pamaišant. Pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti žiediniai kopūstai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sūrio padažu

Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam pasku..

Recepto vertinimas: 3

Pupelių paštetas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki putų, dėti sutrintas bulves, kapotus riešutus ir titus prieskonius, tešlą gerai išmaišyti. Pusę jos sukrėsti į riebalais išteptą torto formą, apdėti nusausintais vaisiais iš kompoto, po to sukrėsti likusią tešlą. Kepti vidutinio karštumo orka..

Recepto vertinimas: 0

Anūkų tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, iškočioti, išspausti stikline apskritus sausainėlius ir iškepti. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti apskritimais. Juos truputį apkepti. Želatiną išbrinkinti grietinėlė..

Recepto vertinimas: 4

Keptas fazanas su grybais

Fazaną įtrinti druska ir pipirais, apdėti šoninės riekelėmis ir aprišti sūriu. Aliejų pakaitinti keptuvėje-troškintuve ant vidutinės ugnies ir apkepinti fazaną, kol gražiai paruduos. Supilti sultinį ir vyną, sumažinti ugnį ir troškinti toliau. Nuvalyti grybus ir supjaustyti maža..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinė pica

Bulves ir morkas sutarkuoti, sudėti supjaustytą porą, įmusti kiausinius, suberti prieskonius. Viską gerai ismaisyti, sukrėsti į riebaluotą formą, islyginti. Ant virsaus įspausti desros arba kumpio gabaliukus, apkepti orkaitėje, apdėti pomidorų, pipirų griežinėliais, užpilti grietine..

Recepto vertinimas: 3

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Avieną pakepinti aliejuje, įpilti tamsiojo alaus ir troskinti, kol alus isgaruos. Daržoves supjaustyti isilgai ir apkepti ant grotelių ar keptuvėje.Pagaminti padažą is pieno, miltų ir sviesto. Istepti kepimo formos dugną aliejumi, pabarstyti džiūvėsėlių, pakloti lakstinių sluoksnį, a..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti baklažanai

Baklažanus perpjauti, išimti truputį minkštimo, ištrinti druska ir palaukti apie 20 min. Nuplauti ir apkepti. Pabarstyti pipirais, ištrinti sviestu vidinę pusę. Svogūną ir baklažano minkštimą supjaustyti, taip pat supjaustyti ir pakepinti šoninę. Atskirai pakepti pievagrybius ir, vi..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais

Paruošti marinatą. Į vyną suberti kubeliais pjaustytas morkas, svogūną, griežinėliais - porų, įberti prieskonių. Veršieną 2 dienas mirkyti šaltame marimate. Po to mėsą apdžiovinti, įtrinti druska, maltais pipirais, truputį apkepti. Į foliją sudėti apkepintą veršieną, darž..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai, troškinti su daržovėmis (Ramunės)

Baklažanus supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltuose ir apkepti. Iškeptus pasūdyti, užpilti padažu ir dar 3 min patroškinti. Padažas: Visas daržoves smulkiai supjaustyti arba stambiai sutarkuoti ir pakepinti aliejuje, kai suminkštėja, supilti pomidorų padažą, apsūdyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta cukinijų sriuba (Skirmantės) (foto)

Apkepti morkas ir svogūnus svieste. Sudėti bulves, cukinijas, prieskonius, druską ir užpilti sultiniu. Virti kol bulvės taps minkštos. Susmulkinti blenderiu arba virtuviniu kombainu. Patiekti karštą su grietine. ..

Recepto vertinimas: 4

„Gildijos“ jautienos kepsnys

Mėsą truputį pamušti, įtrinti prieskoniais ir palaikyti. Įkaitinti šiek tiek aliejaus keptuvėje, sudėti mėsą ir gerai prispausti. Abi puses apkepti po 2-3 min., tada ant mėsos suberti smulkintus svogūnus, tarkuotą fermentinį sūrį ir šaukštelį majonezo. Uždengti keptuvę ir, su..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos kepsnys „Sombrero“

Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto..

Recepto vertinimas: 4

BULVIŲ, SVOGŪNŲ IR SŪRIO APKEPAS

Bulves nulupus plonai supjaustyti. Svogunus apkepti. Forma istepti riebalais. Deti puse bulviu su svogunais. Pabarstyti prieskoniais ir uzdeti tarkuota suri. Vel sluoksni bulviu su svogunais, juos apibarstyti prieskoniais. Uzdeti sviesta. Piena suplakti su grietinele ir uzpilti. Kepti apie valanda. ..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANŲ APKEPAS

Baklazanus supjaustyti griezineliais, pasudyti ir palikti 30 min. pastoveti. Po to nusausinti ir is abieju pusiu apkepti. Keptus baklazanus sudeti i skarda ir apibarstyti sutarkuotu suriu. Kiausinius isplakti, sumaisyti su pienu, misiniu uzpilti baklazanus, apslakstyti sviestu ir kepti orkaiteje, ko..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai

Baklazanus nulupti, supjaustyti kubeliais, apkepti su aliejumi ir sudeti i troskintuva. Svogunus supjaustyti nedideliais gabaliukais, morkas sutarkuoti burokine trintuve ir apkepti su aliejumi. Paruostas darzoves sumaisyti su baklazanais, sudeti burokine trintuve sutarkuotas bulvines saulegrazas, pa..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Džiovintus grybus nuplauti, išvirti ir sumalti mėsmsle. Svogūnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumaišykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus, ant jų uždėti įdaro, gerai užspausti ..

Recepto vertinimas: 3

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryniais, sumaišyti su bulvėmis. Į bulvių masę suberti miltus, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda išplaktus baltymus, pasūdyti, išmaišyti. Iš paruostos masės formuoti maltinukus. Juos apvelti dži..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apkepti