Pupelių sriuba su mėsa

Ingridientai:
430 g mėsos, 200g pupelių,
1 svogūnas,
0,5 stiklinės pomidorų padažo,
2 skilteles česnako,
petražolių arba koriandro,
raudonėlio, mairūno,
druskos, raudonųjų pipirų.
Gaminimas
Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Prieš patiekiant įdėti trintą česnaką, raudonųjų pipirų, pabarstyti petražolėmis. Į lėkštę dėti po 2 mėsos gabaliukus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!