11 rezultatų ieškant "desertinio"

Kimšta kalakuto krūtinė

Svogūną smulkiai sukapoti. Salierą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Grybus nuvalyti ir supjaustyti šiaudeliais. Pomidorą nuplikyti, nulupti odelę, pašalinti kotelio vietą ir sėklas. Didesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apie minutę pakepinti svogūną..

Recepto vertinimas: 1

VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85 C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, kom..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų sriuba su frikadelėmis

Kopūstus nuvalome, nuplauname, nestambiai supjaustome ir 1-2 min. pakepiname ant stiprios ugnies. Mėsą nuvalome, nuplauname, supjaustome, kartu su nuluptu svogūnu sumalame mėsmale, į sumaltą mėsą įberiame imbiero, sukrečiame išplaktą kiaušinio baltymą, pasūdome, išmaišome ir form..

Recepto vertinimas: 1

Lazanija rytietiškai

Nulupkite pomidorus ir supjaustykite minkštimą. Susmulkinkite svogūną, supjaustykite kubeliais kepenėles. Svieste apkepinkite svogūnus, pomidorus, mėsą. Į mėsa sudėkite pomidorų padažą, įpilkite baltą vyną, suberkite prieskonius ir troškinkite 20 minučių. Tuomet įpilkite sulti..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su pipirais

Nuo mėsos nupjauti visus riebalus, įtrinti pipirais ir druska. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų su sviestu ir apkepinti mėsą ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Tuomet ugnį sumažinti ir kepti mėsą iš abiejų pusių dar 5 minutes. Iškeptą mėsą įdėti į karštą pusdubenį. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85° C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, k..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ ŠALTIBARŠČIAI

Vysnias nuplauti, nusausinti ir isimti kauliukus. Uogas smulkintuvu sutrinti su cukrumi, cinamonu, gvazdikeliais ir ziupsneliu apelsino zieveles. I gauta tyre supilti vyna ir raudonuju serbentu sultys. Viska ismaisyti ir gerai atsaldyti. Ispilstyti i dubenelius ir papuosti apelsino zievele bei cukru..

Recepto vertinimas: 0

Juodoji rožė

Visus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbentų likeriu, ir ant viršaus supilti sumaišytus gėrimus. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Šiaurės pašvaistė

Į taurę sudėti trikampėliais supjaustyto apelsino. Į taurę supilti visus gėrimus ir įdėti ledo gabalėlių. (prieStalo.lt)..

Recepto vertinimas: 0

Naktis

Gėrimus sumaišyti su ledu ir supilti į taurę. Iš citrinos ar apelsino žievelės išpjauti spiralę ir įdėti į taurę. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: desertinio