Makaronų sriuba su frikadelėmis

Ingridientai:
300 g šviežių kopūstų,
300 g kiaulienos,
0,5 stiklinės virtų smulkių makaronų,
2 stiklinės vandens,
1 svogūnas,
1 šaukštas stipraus desertinio vyno,
1 kiaušinio baltymas,
malto imbiero,
druskos.
Gaminimas
Kopūstus nuvalome, nuplauname, nestambiai supjaustome ir 1-2 min. pakepiname ant stiprios ugnies. Mėsą nuvalome, nuplauname, supjaustome, kartu su nuluptu svogūnu sumalame mėsmale, į sumaltą mėsą įberiame imbiero, sukrečiame išplaktą kiaušinio baltymą, pasūdome, išmaišome ir formuojame mėsos kukuliukus. Į puodą supilame šaltą vandenį, įpilame stipraus desertinio vyno, pasūdome ir užverdame. Po to sudedame mėsos kukuliukus, apkepintus kopūstus, išvirtus smulkius makaronus, paverdame 5-6 min. ir tiekiame į stalą.

Pastabos: Į sriubą galime įpilti keletą lašų sojų padažo - sriuba bus pikantiškesnė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!