25 rezultatų ieškant "sauja"

Mišrainė su salierais

Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai juos nuplauname ir supjaustome. Į ryžius sudedame razinas, salierus, įberiame saujelę graikiškų riešutų ir išmaišome su majonezu. Dabar didesniuo..

Recepto vertinimas: 5

Vaisių tortas

Sausainius sumalame mėsmale ir truputį paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. Į razinas išspaudžiame citrinos sultis ir gerai išmaišome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mažesniais gabalėliais. Dabar paruošime dvi skirtingas mases: ..

Recepto vertinimas: 4

Obuoliai įdaryti varške

Obuoliai nuplaunami, išskobiamas vidurys. Iš varškės, razinų (prieš tai numirkytų), cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, kaiušinių užmaišoma vientisa masė. Šaukštu dedama į išskobtą obuolį , kol užsipildys ertmė. Įdaryti obuoliai kepami įkaitintoje orkaitėje iki 2..

Recepto vertinimas: 0

Sveikuoliškas plovas

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios salotos

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, cesnaka, petrazoles, svogunu laiskus, sumaisome juos su aliejumi, pasudome, iberiame truputi pipiru.I folija sudedame gauta misini ant jo uzdedame zuvi, aplaistome vynu ir uzspaude folija kepame orkaiteje apie puse valand..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių ir paprikos mišrainė

Visus produktus susmulkiname, sumaišome, papuošiame petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kakleliai su pistacijomis

Krūtinėlę supjaustyti kubeliais. Kepenėles supjaustyti ir kartu su krūtinėle sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, supilti gietinę, suberti petražolių lapelius, išgliaudyti ir smulkiai sukapoti pistacijas. Pasūdyti, įberti pipirų. Kakliukus nulupti ir supjaustyti išilgai. Odeles dė..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės su vaisiais

Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama griežinėliais pjaustyta citrina, aplink išdėstomi sirupe virti vaisiai. Sirupui vynas su cukrumi užvirinamas, sudedamos uogos, skiltelėmis supjaustyti obuoliai ir ant silpnos ugnies pavirinama, kol vaisiai suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Pavasaris

Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius - šiaudeliais. Pienių lapus 30 min pamirkome sūriame šaltame vandenyje, supjaustome juostelėmis. Viską sumaišome su majonezu ir jogurtu, užbarstome pienių žiedlapiais ir kitais žalumunais...

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas

Miltus su kepimo milteliais ir cinamonu išsijojame. Puode pakaitiname sviestą, cukrų ir medų, bet neleidžiame užvirti. Nukeliame puodą, sudedame razinas, riešutus, migdolo drožles, išmaišome ir ataušiname. Tyrę supilame į dubenį, įmaišome imbierą kavą, kiaušiniu, paskui miltus. ..

Recepto vertinimas: 1

Rauginti agurkai žiemai

Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę kiekio krapų, česnakus, visus lapus ir sudėkite išplautus agurkus. Stiklainio viršuje, ant agurkų, sudėkite likusius krapus. Paimkite 1,5 litro šalto vandens ir jame ištirpinkite druską su cukrumi ir supilkite į stiklainį su agurkais. Stiklai..

Recepto vertinimas: 1

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI

Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite žalumynus. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą. Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius pridenkite da..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su omletu

Į verdantį vandenį sudėkite supjaustytas nuplautas rūgstynes. 2-3 min. pavirkite, įberkite druskos ir nuimkite nuo ugnies. Įdėkite grietinę, juostelėmis supjaustytą omletą, įberkite krapų ir patiekite. Omletui kiausinį isplakite, įpilkite saukstą vandens ir dar paplakite. Į įkaiti..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių mišrainė

Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu. Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu, paskui rankomis. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti dar mažiausiai 10 min. Iš tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių kopūstų sriuba (Onutės)

Puse kopūsto supjaustome rupiau, bulves - kubeliais, susmulkiname smulkiai svogūną, sutarkuojame morką. Sudedame į puodą užpilame vandens iki daržovių viršaus. Užberiame svogūnus, lauro lapą, pipirus. Kai užverda ugnį sumažinti iki mažiausios. Virti 10 min. Pabaigoje sudedame viš..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė iš sūrio (Lauros)

Traškučius sukapoti, sūrį sutarkuoti, česnaką išspausti, idėti majonezo ir kapotus riešutukus. Viską gerai sumaišyti ir suformuoti rutuliukus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų ir bulvių kotletai (Lauros)

Suberti į indą faršui skirtus riešutus, sudėti tarkuotas bulves, tarkuotą morką ir maišant berti manų kruopas, kad masė pasidarytų panaši į faršą. Pasūdyti, sufotmuoti kotletukus ir pakepinti iš abiejų pusių. Padažui žoleles sukapoti, česnako skilteles išspausti, įpilti..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta antis

Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svogūną, viską sudėti į virtus ryžius ir gerai išmaišyti. Antį įtrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riešutu ir baziliku. Tada į antį sudėti paruoštą įdarą ir ją įdėti į t..

Recepto vertinimas: 4

Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su mor..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukai su dilgėlių kremu

Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir nusausiname.Varškę, dilgėles ir sviestą sumalame mėsmale, pasūdome ir išmaišome.Dilgėlių kremo pridedame į konditerinį švirkštą ir ant kiekvieno sausainio padarome po 4 bokštelius.Papuošiame citrina, pomidorų gabalėliais ir petražolių ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su omletu

• Į verdantį vandenį sudedame nuplautas supjaustytas rūgštynes. Paverdame 2-3 min., įberiame druskos ir nukaičiame. Įdedame grietinę, juostelėmis supjaustytą omletą, įberiame krapų ir patiekiame.• Omletui kiaušinį išplakame, įpilame 1 šaukštą vandens ir dar paplakame. Į kep..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su rūkytu kumpiu

• Į vandenį sudedame smulkiomis juostelėmis supjaustytą kumpį be odelės. Verdame 10-15 min. Tada sudedame supjaustytas rūgštynes, paverdame 2-3 min. Įdedame grietinės, krapų ir patiekiame.• Prie šios rūgštynių sriubos labai tinka virtos bulvės.• Vaikams ši sriuba nelabai tinka..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių salotos

Brokolius ..supjaustome" žiedynėliais, gerai išplauname, marinuojame 10-12 vai. Sudedame į salotinę, uždedame sūrio šiaudelių, riešutų, majonezo. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sauja