VYŠNIŲ ŠALTIBARŠČIAI

Ingridientai:
350 ml raudonojo desertinio vyno,
300 g vyšnių,
100 g cukraus pudros,
200 ml raudonųjų serbentų sulčių,
tarkuotos apelsino žievelės,
gvazdikėlių, cinamono
Gaminimas
Vyšnias nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Uogas smulkintuvu sutrinti su cukrumi, cinamonu, gvazdikėliais ir žiupsneliu apelsino žievelės. Į gautą tyrę supilti vyną ir raudonųjų serbentų sultys. Viską išmaišyti ir gerai atšaldyti. Išpilstyti į dubenėlius ir papuošti apelsino žievele bei cukruotomis vyšniomis.
Šaltibarščiai valgomi su biskvitu ar sausainiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!